Magazin
10 Mayıs 2021 13:13 Son Güncelleme: 10 Mayıs 2021 13:39

Özcan Deniz oğluna yakın olmak için servet ödedi

Şarkıcı ve oyuncu Özcan Deniz (48), oğlu Kuzey Deniz'e yakın olmak için Zekeriyaköy'e geri döndü. Deniz'in, yeni aldığı villa için dudak uçuklatan bir rakam ödediği konuşuluyor.

2018 yılında Feyza Aktan ile nikah masasına oturan Özcan Deniz, Mayıs 2019'da tel celsede boşanmıştı. Bu evlilikten Kuzey isminde bir erkek çocukları olan Aktan ve Deniz, tekrar bir araya gelmişti.

Herkes 'ikinci kez nikah masasına oturacaklar' diye beklerken Özcan Deniz ve Feyza Aktan, çocukları Kuzey'in velayeti için mahkemelik olmuştu.

Evli oldukları dönemde Zekeriyaköy'de bir villada oturan ikiliden Özcan Deniz, evi eski eşi Feyza Aktan'a bırakarak ayrılmıştı.

Daha sonra Feyza Aktan'ın bu evden çıkmasını isteyen Özcan Deniz, olumsuz yanıt alınca eski eşine evini boşaltması için bir dava daha açmıştı.

Takvim'in haberine göre; çocuğuna yakın olmak isteyen ve her fırsatta bunu sosyal medya paylaşımları ile gösteren Özcan Deniz, Zekeriyaköy'de başka bir siteden villa aldı.

Yedi odalı ve 380 metrekare olan yeni evi için 12 milyon TL ödediği iddia edilen Özcan Deniz'in, şimdilerde evine taşınma hazırlıkları yaptığı öğrenildi.

"BELGELERİMİZİ SUNACAĞIZ" 

29 yaşındaki Feyza Aktan, 2019 yılında boşandığı Özcan Deniz'in kendisine açtığı velayet davası ve oğluyla görüşemediği iddialarına yanıt vermişti.

Hürriyet'e konuşan Feyza Aktan, "Bununla ilgili avukatımla beraber ifadeye gideceğiz ve belgelerimizi sunacağız. Telefonum hep açık, oturduğumuz yer aynı. Ki beyan verdiği zamandan sekiz gün öncesi Kuzey zaten babasında yatılı kaldı. Üç gün öncesi ise baba-oğul cep telefonundan görüntülü konuştu. Bunların hepsi kayıtlı" ifadelerini kullanmıştı.