Magazin
07 Oca 2017 11:59 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:21

Özcan Deniz ısrarla Aslı Enver'i istedi, çekimler başladı!

‘Kaderimin Yazıldığı Gün’ dizisi bittikten sonra sinemaya ağırlık veren Özcan Deniz, bir yandan film çekiyor diğer taraftan da yeni dizisinin çalışmalarını sürdürüyor

Meryem Uzerli ve Aslı Enver ile ‘Öteki Taraf’ isminde konuşulacak bir filme imza atan Özcan Deniz, sette Aslı Enver’in çok uyumlu olduğunu ve şikayet etmediğini görünce dizisinin yapımcısını aradı.

Dizide de Aslı Enver ile çalışmak istediğini yapım şirketine ileten Özcan Deniz, karşı taraftan olumlu yanıt aldı.

Senaryoyu gören Aslı Enver de rolü kabul etti. İlk olarak beyazperde izleyicisinin karşısına birlikte çıkacak olan ikili ardından dizi için yeniden sete girdi ve önceki gün çekimlere başladılar.

İSTANBULLU GELİN DİZİSİNİN KONUSU

Bursa’nın güçlü ve köklü bir ailesinin etrafında gelişen  bir aşk hikayesini konu alan 'İstanbullu Gelin' dizisinin başrol oyuncuları Özcan Deniz ve Aslı Enver, kafede gerçekleştirilen çekimlerde uyumları ve neşeli tavırları ile dikkati çektiler. İkili, çekim aralarında objektiflere gülümseyerek, poz vermeyi ihmal etmediler.

Gerçek bir hayat hikayesinden esinlenerek Ali Aydın tarafından senaryolaştırılan projenin, yönetmen koltuğunda Zeynep Günay Tan ve Deniz Koloş yer alıyor. Yapımcılığını O3 Medya’nın üstlendiği "İstanbullu Gelin" dizisi yakında ekrana gelecek.