Medya
18 Ağu 2021 09:48 Son Güncelleme: 18 Ağu 2021 10:44

Özay Şendir’den Cübbeli Ahmet’e sert Ebrar Karakurt göndermesi! ‘Yanmaz kefen bezi üretenlerden…’

Milliyet yazarı Özay Şendir, cinsel yönelimi nedeniyle Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı oyuncusu Ebrar Karakurt’u hedef gösteren Cübbeli Ahmet’e sert göndermede bulundu.

Milliyet yazarı Özay Şendir, bugünkü köşesinde cinsel yönelimi nedeniyle hedef haline getirilen Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı oyuncusu Ebrar Karakurt’a yer verdi. Cübbeli Ahmet’e çarpıcı bir göndermede bulunan Şendir, “Ebrar’ın cinsel yöneliminin bilinmesi Türkiye için yanmaz kefen bezi üreten ve pazarlayanlardan daha tehlikeli değil” ifadelerini kullandı.

Özay Şendir’in bugünkü köşesinden ‘Ebrar, yanmaz kefen bezi, rol model’ başlıklı bölüm şöyle:

“Ebrar Karakurt’un cinsel yönelimi sadece kendisini alakadar eder.

Ebrar’ın cinsel yöneliminin bilinmesi Türkiye için,

Yanmaz kefen bezi üreten ve pazarlayanlardan,

“Lüks bir yaşam sürün de nasıl olursa olsun çok önemli değil” diye ortalıkta dolaşan rol modelden,

Özalizm üretimi, zengin ol da nasıl olursan ol, ister çal, ister vergi kaçır, fark etmez anlayışından daha tehlikeli değil.

Türkiye için rahatsız edici şeylerden konuşacaksak, Ebrar’ı değil, dolduramayacağı koltuğa oturtulanları, valilerin milyon milyon liralık makam araçlarını konuşalım.”

Yazının tamamı için tıklayın!

NE OLMUŞTU?

Kamuoyunda 'Cübbeli Ahmet Hoca' olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı oyuncusu Ebrar Karakurt'u cinsel yönelimi nedeniyle hedef almış ve Twitter hesabından yaptığı paylaşımla yetkilileri ve Diyanet'i göreve çağırarak, “Sosyal medyada eşcinselliği özendirenler engellenmezse neslimiz büyük zarar görecektir” demişti.