Medya
10 Eyl 2021 11:34 Son Güncelleme: 10 Eyl 2021 11:43

Özay Şendir’den bürokrasiye Şenol Güneş göndermesi! ‘Neden istifa etsin ki?’

Şenol Güneş tartışmalarına bugünkü köşesinden dahil olan Özay Şendir, dikkat çeken bir göndermede bulundu ve ‘Neden istifa etsin ki?’ diye sordu.

Milliyet yazarı Özay Şendir, bugünkü köşesinde, son günlerde A Milli Futbol Takımı'nın başarısızlığından sorumlu tutulan ve kamuoyu tarafından istifası istenen Şenol Güneş’le ilgili tartışmalara dahil oldu. Dikkat çeken bir göndermede bulunan Şendir, ‘Neden istifa etsin ki?’ diye sordu.

Özay Şendir’in bugünkü köşesinden ‘Şenol Güneş neden istifa etsin ki?..’ başlıklı bölüm şöyle:

“Siz hiç, seçim kaybedip de, “Ben bu işi beceremiyorum” diye koltuğundan kalkan genel başkan gördünüz mü? Siz hiç, başında olduğu üniversite akademik başarıda geri gitti diye istifa eden rektör gördünüz mü? Siz hiç, genel müdürü olduğu kurum çok sayıda ölümlü kazaya karışıp da istifa eden bürokrat gördünüz mü?

Siz hiç, vatandaşa küfredip, ardından istifa eden vali gördünüz mü?

Siz hiç, bir göreve atandığında, “Bu benim bildiğim bir konu değil” diye affını isteyen bürokrat gördünüz mü?

Tüm soruların cevapları hayır olunca, Şenol Güneş neden istifa etsin ki diye sormadan edemiyor insan.

İspanya Genelkurmay Başkanı’nın sırası gelmeden aşı olduğu, Arjantin ve Ekvador sağlık bakanlarının tanıdıklarına ve akrabalarına  sıra gelmeden aşı yaptırdıkları için istifa etmiş olmalarının bu yazıyla bir alakası yok.

İstifa etmez de görevine son verilirse Şenol Güneş’e ödenecek 52 milyon lira tazminat bilgisinin de bu yazıyla bir alakası yok.”

Yazının tamamı için tıklayın!