Magazin
14 Haz 2010 22:10 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:22

OZAN ORHON CAN DERDİNDE ESKİ KARISI YEŞİM ERÇETİN NE DERDİNDE? (MEDYARADAR- ÖZEL)

Ünlü şarkıcı eski kocasının ölüm döşeğinde olduğu haberlerine aldırmadan gününü gün ediyor!

Şarkıcı Yeşim Erçetin, eski kocası ve kızının babası Ozan Orhon’un ölümle pençeleştiği haberlerine aldırmadan gününü gün ediyor!

Şarkıcı Yeşim Erçetin, sevgilisi Matraş Deri’nin veliahtı Emre Matraş’la Bodrum tatiline çıktı!

Sevgililer, Türkbükü’ndeki yüzen iskelede aşka geldi. Birbirlerini öpücük yağmuruna tutan aşıklar etraflarındaki insanlara aldırmadan samimi görüntüler verdi.

ESKİ EŞİ ÖLÜM DÖŞEĞİNDE

Şarkıcı Yeşim Erçetin’in eski eşi popçu Ozan Orhon ise bugünlerde daha dramatik haberlerle gündeme geliyor.. Bir zamanlar kilolarıyla başı dertte olan ünlü şarkıcı Orhon, şimdilerde kilo almak için tedavi görüyor..

Kanaltürk’te yayınlanan 2. Sayfa isimli programa katılan Ozan Orhon  "Kiloluyken yapımcılar ’Bu halde sana iş yok’ diyorlardı. Büyük komplekse girmiştim. Kendimi dünyanın en çirkin erkeği hissediyordum. Sonunda o kelepçeyi taktırttım. Ama işin bu noktaya  geleceğini  tahmin etmedim. Doktorumun ’hayati tehliken var’ uyarısına rağmen kelepçe hala midemde. Geçen hafta besin alamadığım ve aşırı su kaybettiğim için komaya girdim. El ve ayak eklemlerim kilitlendi. ’Bir kilo alacağıma ölürüm, çok daha iyi’ diye düşünüyorum. Gerekiyorsa da ölürüm. Ama şu bir gerçek ki kimse beni örnek almasın mutlaka diyetisyene gitsinler." dedi.

MEDYARADAR- ÖZEL