Spor
25 Mayıs 2021 12:31 Son Güncelleme: 25 Mayıs 2021 12:35

Ozan Kabak'tan Liverpool açıklaması

A Milli Takım'ın aday kadrosunda yer alan Ozan Kabak, 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda (EURO 2020) kampına katılmak için Antalya'ya geldi. Liverpool'da kalıp kalmayacağı hakkında Kabak, "Geleceğimle ilgili şu ana kadar herhangi bir şey konuşmadık" dedi.

Kabak, "Her sezon olduğu gibi bu sezon da farklı oldu benim için. Ama güzel geçti, güzel tecrübeler yaşadım. Şimdi mili takımdayım, inşallah burada güzel şeyler yaşarız ve milletimizi gururlandırırız. Gruptaki şansımız yüksek. Çok iyi ve çok genç bir takımız. İnşallah ilk maçtan 1 puan ya da galibiyetle ayrılırsak çok ümitliyim. Bu gruptan çıkacağımıza inanıyorum." ifadesini kullandı.

Ozan Kabak, Liverpool'daki geleceği ve Hollandalı oyuncu Virgil van Dijk ile ilişkisiyle ilgili bir soruya ise, "Şu an milli takımdayım. Ben de bilmiyorum, hayırlısı olsun. Van Dijk ile ilişkimiz iyi. Buraya gelmeden de konuştuk. Hollanda maçıyla ilgili konuştuk, o da Türkleri seviyor, iyi bir insan." yanıtını verdi.

Genç oyuncu, "Jurgen Klopp ile durumunla ilgili görüştünüz mü?" sorusunu, "Sadece vedalaştık, turnuva için başarılar diledi. Onun dışında özel bir konuşma gerçekleşmedi. Geleceğimle ilgili şu ana kadar herhangi bir şey konuşmadık." şeklinde yanıtladı.

ETİKETLER
#ozan kabak #liverpool