Ozan Güven'in aylık gelirini soran hakim uyardı: Gazetelere haber olursun!

Deniz Bulutsuz’u darbettiği iddiasıyla hakkında 'silahla kasten yaralama', 'kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma' ve 'hakaret' suçlarından 13,5 yıla kadar hapis istemiyle dava açılan oyuncu Ozan Güven’in yargılanmasına başlandı. Deniz Bulutsuz, mahkemede verdiği ifadede, "Yaşananlar çok ağırdı" dedi. Ozan Güven ise "Abajurun sapını elinden almaya çalışırken çenesine çarptı, yaralandı" şeklinde ifade verdi. Mahkeme duruşmayı ertelerken, Ozan Güven'in vareste tutulmasına karar verildi.

Ozan Güven'in aylık gelirini soran hakim uyardı: Gazetelere haber olursun! - Sayfa 1

Oyuncu Ozan Güven ile Deniz Bulutsuz'un birlikteliği şiddet iddiasıyla bitmişti. 'Cebir tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılmak', 'kasten yaralama ve hakaret' suçlarından Ozan Güven’in 3 yıl 8 aydan 13 yıl 6 aya kadar hapis talebiyle yargılanması istenmişti. Yaşanan olayların ardından Balıkesir'in Ayvalık ilçesine bağlı Cunda Adası'na yerleştiği öne sürülen 45 yaşındaki oyuncu, bugün görülen davada ilk kez hakim karşısına çıktı.


116
Ozan Güven'in aylık gelirini soran hakim uyardı: Gazetelere haber olursun! - Sayfa 2

DENİZ BULUTSUZ VE OZAN GÜVEN ADLİYEDE

Ozan Güven tarafından darbedildiğini ı̇fade eden Deniz Bulutsuz duruşma öncesi görüntülendi. Bulutsuz'un ardından Ozan Güven de adliyeye geldi.


216
Ozan Güven'in aylık gelirini soran hakim uyardı: Gazetelere haber olursun! - Sayfa 3

DENİZ BULUTSUZ'IN İFADESİ: YAŞANANLAR ÇOK AĞIRDI

Deniz Bulutsuz, mahkemede verdiği ifadede, savcılık ifadelerini tekrar ettiğini söyledi. Hakimin "Olayın bir özetini geçmek ister misiniz?" demesi üzerine, "Anlatmak zorunda kalmazsam çok sevinirim. Yaşananlar çok ağırdı. Müşteki sanığın suçlamalarını kabul etmiyorum. Belki canımı kurtarmaya çalışırken olmuştur. Bana gelen darbelere engel olmaya çalışırken olmuştur" ifadelerini kullandı.


316
Ozan Güven'in aylık gelirini soran hakim uyardı: Gazetelere haber olursun! - Sayfa 4

Olaydan sonra Ozan Güven'den arabasını istediği iddiası sorulan Bulutsuz, bu iddiayı kabul ederek, "İstanbul'dan uzaklaşmak için" dedi.


416