Diziler
24 Ara 2022 10:02 Son Güncelleme: 24 Ara 2022 10:11

Ozan Dolunay'ın Kasaba dizisindeki partneri belli oldu! Güzel oyuncu bomba gibi dönüyor

Başrollerinde Ozan Dolunay, Okan Yalabık, Özgürcan Çevik ve Kerim Can gibi isimlerin rol aldığı "Kasaba" dizisi bomba gibi geliyor. Yakışıklı oyuncu Ozan Dolunay'ın Kasaba dizisindeki partneri belli oldu.

Netflix'te yayınlanacak olan senaryosunu Deniz Karaoğlu ve Doğu Yaşar Akal'ın kaleme aldığı "Kasaba" dizisi şimdiden merak konusu oldu. Ozan Dolunay, Okan Yalabık, Özgürcan Çevik ve Kerim Can'ın başrollerini paylaştığı Kasaba dizisinin hazırlıkları sürüyor.

BÜŞRA DEVELİ KASABA DİZİSİNDE

tv100'de yer alan habere göre; Ünlü oyuncu Büşra Develi dizide Birgü rolüne hayat verecek ve Ozan Dolunay'la partner olacak. Dizide yüklü miktarda para bulan 3 kişinin hikayesi anlatılacak.

BÜŞRA DEVELİ KİMDİR?

Büşra Develi, 25 Ağustos 1993 tarihinde İzmit'te dünyaya gelmiştir. İlköğrenimin ardından ailesiyle birlikte Antalya'ya taşınan, orta öğrenim ve lise eğitimini Antalya'da tamamlayan Büşra Develi, Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nde yükseköğretimini tamamlamıştır.

Kameralar karşısına ilk kez 2015 yılında yayınlanan Tatlı Küçük Yalancılar dizisiyle geçen Büşra Develi; Hadi Be Oğlum, Ayla, Fi Çi Pi, Mehmed Bir Cihan Fatihi gibi projelerde yer almıştır.

Son olarak Karakomik Filmler 2 sinema filminde rol alan Büşra Develi, 1.78 metre boyunda ve Başak burcudur.