Magazin
09 Şub 2023 14:31 Son Güncelleme: 09 Şub 2023 14:36

Oyuncu Doğa Rutkay enkaz karesindeki o detayla her şeyi özetledi: İçimiz dışımız bir kara delik...

Türkiye deprem felaketinde kaybettiği canlara ağlıyor. 6 Şubat günü saat sabaha karşı 4.17'de 7.7 büyüklüğünde deprem ile asrın felaketini yaşayan ülkemiz enkaz altında kalan vatandaşları kurtarmak için canla başla çalışıyor. Depremin üstünden saatlar geçerken göçük altından gelen kurtuluş haberleri de umutları tazeliyor. Kahramanmaraş'ta meydana gelen iki büyük deprem sonrası Instagram hesabından paylaşım yapan ünlü isimlerden biri de Doğa Rutkay oldu.

Türkiye deprem felaketinde kaybettiği canlara ağlıyor. 6 Şubat günü saat sabaha karşı 4.17'de 7.7 büyüklüğünde deprem ile asrın felaketini yaşayan ülkemiz enkaz altında kalan vatandaşları kurtarmak için canla başla çalışıyor. Depremin üstünden saatlar geçerken göçük altından gelen kurtuluş haberleri de umutları tazeliyor. Kahramanmaraş'ta meydana gelen iki büyük deprem sonrası Instagram hesabından paylaşım yapan ünlü isimlerden biri de Doğa Rutkay oldu. Doğa Rutkay'ın bir evin enkazından paylaştığı çarpıcı kare yürek burktu. Dünyanın en büyük 3. depremi olarak adlandırılan felaket sonrası Doğa Rutkay'ın karesi her şeyi özetler gibiydi...

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Doğa Rutkay Kamal 🤍 (@doarutkaykamal)'in paylaştığı bir gönderi

 

Ünlü oyuncu, Instagram hesabından şu mesajı yayınladı:

"Silinmeyecek yara"

"Canım ülkem, canım memleketim, canım vatandaşım. İzi asla silinmeyecek bu yaranın sahibi ülkem. Binlerce, on binlerce akın akın yardıma koşan gene memleketimizin güzel insanları. Hepimiz göçük altındayız, çıkabilmek ne mümkün. Akın akın akan gözyaşları ve yurdunu, yuvasını düşünmeksizin; uykusuz, aç, üşüyerek elini taşın altına koyan on binlerce insan. Kurtarma ekipleri, sağlıkçılar, madenciler, askerimiz. Allah hepinizden razı olsun. Bu felaketin yaraları dilerim sarılsın. Bu felaketin sahipleri dilerim cezasını çeksin. Bu felaketin birleştirici gücü dilerim yaraları sarsın. İçimiz dışımız bir kara delik. Göçükten çıkan her beden sevinç, yaşamaya sebep. Hepimiz göçük altındayız, hepimiz bitik. Saat 04.20 geçiyor. Hayat bitiyor."