Magazin
15 Nis 2013 12:20 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:08

OYUNCU BEKİR AKSOY SOSYAL MEDYAYA FENA ÇAKTI!

Bekir Aksoy yaptığı açıklamalarla hayran kitlesini genişletmeye devam ediyor

Bekir Aksoy, 1,5 yıldır birlikte olduğu Ebru Öztürk’ten ayrıldıktan sonra “Bir erkeğe biten ilişkinin ardından konuşmak yakışmaz, bana değil ona sorun, o ne derse kabulümdür” diyerek aklı başında erkeklerin ama daha çok da kadınların takdirini kazandı.

OYUNCU OLMAK İSTEMEDİ

Adını bir dönemin fenomen dizisi ’Çiçek Taksi’ ile duyuran ve başarılı yapımlarda rol alan Bekir Aksoy özel hayatıyla da dikkat çeken isimlerden. Küçükken oyunculuğun hiç aklında olmadığını söyleyen Bekir Aksoy, "Ben başka şeyler yapmak istedim... Futbol oynamak istedim, ticaret yapmak istedim, ama oyuncu oldum. Bunda başarılı oldum mu, olmadım mı bunu değerlendirmek bana düşmez" diye konuştu.

SOSYAL MEDYA AÇILIMI

Hürriyet’e konuşan Bekir Aksoy, sosyal medyadan da pek hoşlanmadığını belirtti. Aksoy, "Facebook’un bir flört aracı olduğunu, Twitter’ın ben buradayım diye bağırmak olduğunu, Instagram ve Foursquare’in en lüks restorandayım diye bağırmak olduğunu biliyorum. Bilinç altında “o kadar değerliyim ki, fark edin beni!” yatıyor. Ama aslında “o kadar değersizim ki, değerli hissettirin beni” demek istiyorlar" diyerek farklı bir yaklaşım sergiledi.