Magazin
09 Mar 2013 14:31 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:04

OYUNCU BARIŞ ATAY NİKAH MASASINDA GÜLDÜRDÜ!

Oyuncu Barış Atay kendisi gibi oyuncu olan Beste Sultan Kasapoğulları ile dünya evine girdi.

Arka Sıradakiler dizisindeki Saffet rolüyle ünlenen, ardından Mahsun Kırmızıgül'ün senaryosunu yazdığı Hayat Devam ediyor dizisiyle ekranlara gelen oyuncu Barış Atay kendisi gibi oyuncu olan Beste Sultan Kasapoğulları ile 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde hayatını birleştirdi.

Kadıköy evlendirme dairesinde saat 16:00'da kıyılan nikah törenine çiftin yakınlarının yanı sıra Neslihan Atagül, Menderes Samancılar, Onur Ünlü, Serkan Şenalp, Sezgi Mengi, Onur Tuna, Melisa Sözen, Sevinç Erbulak, Çağrı Şensoy gibi ünlü isimler de vardı.

Nikahta çifte altı arkadaşı şahitlik etti. Nikah masasında nikah memurunun 'Evlenmeyi kabul ediyor musunuz?' sorusuna Atay 'Bir saniye konseye sormam lazım kabul ederlerse' diyerek nikah şahidi arkadaşlarına dönüp 'Evleneyim mi?' diye sorması salondakileri güldürdü.

Beste Sultan Kasapoğulları'nın gelinlik yerine sade beyaz bir elbiseyi tercih ettiği törende nikah şekeri olarak tüle sarılı kırmızı elma dağıtıldı. Elmanın üzerinde çiftin resminin altına yazılan yazılarla 'yasak elma' ya gönderme yapılması dikkat çekti. Nikah sonrası Barış Atay oynadığı 'Kırmızı Yorgunları' adlı tiyatro oyunu için sahneye çıktı.