Gündem
31 Eki 2012 22:38 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:19

OYLUM TALU ÖĞRETMEN OLDU! (MEDYARADAR/ÖZEL)

Ekranların sevilen yüzü Oylum Talu haftada altı saat öğrencilere ders veriyor. İşte Talu'nun ders başı yaptığı okul ve ders konusu...

Oylum Talu Doğa Koleji’nde İnsan Kaynakları dersi veriyor

Oylum Talu, Doğa Koleji’nin t-MBA Eğitim Modeli kapsamında, Bahçeşehir kampusunda İnsan Kaynakları dersine giriyor.

Öğrencilerle haftada altı saat bir araya gelen Oylum Talu, Doğa Anadolu Liseleri'nde uygulanan bir eğitim modeli olan t-MBA’in, geleceğin lider ve yöneticilerini yetiştirdiğini ve böyle bir programa yer almaktan mutluluk duyduğunu söyledi. Oylum Talu: “Doğa Koleji’nin pırıl pırıl öğrencileriyle bir arada olmak çok heyecan verici” dedi.

Milli Eğitim Bakanlığı’nın müfredatı ile uyumlu olan t-MBA modelinde öğrenciler, temel bilgi ve deneyimleri kazanmak üzere ders, seminer, proje ve stajlardan oluşan bütünleşik bir eğitim alıyor.  Öğrenciler t-MBA modelinde lise dönemi boyunca haftada iki saat t-MBA dersleri alıyor. Dersler; Ekonomi, Pazarlama, Para Yönetimi, Girişimcilik, İnsan Kaynakları, Uluslararası İlişkiler ve AB İlişkileri, Yönetim ve Organizasyon, Ticaret Hukuku, Değişim Mühendisliği, Veri Madenciliği başlıklarından oluşuyor. t-MBA seminerleri ise öğrencilerin kendilerine rol model olarak seçtikleri isimlerle bir araya gelmesini sağlayan keyifli buluşmalardan oluşuyor. 

MEDYARADAR/ÖZEL