Gündem
25 Oca 2009 14:37 Son Güncelleme: 19 Kas 2018 13:30

"ÖYLE KADIN VARSA GÖNDER BANA ONLARI S.....!!!" SAVCI ZEKERİYA ÖZ İLE EMİN GÜRSES'İN ŞOK DİYALOĞU!

Ergenekon nedeniyle tutuklanıp bırakılan Yalçın Küçük içerideki tanıklıklarını anlatmaya devam ediyor. Bu kez iddiası Savcı Öz'le Emin Gürses'in sorgusundaki bir detaya aitti.

Ergenekon nedeniyle tutuklanıp bırakılan Yalçın Küçük içerideki tanıklıklarını anlatmaya devam ediyor. Bu kez iddiası Savcı Öz'le Emin Gürses'in sorgusundaki bir detaya aitti. Öz 'o kadınların hepsiyle yatıyor musun?" diye sordu. Gürses de "onlar benim arkadaşlarım. Seninkileri gönder de s... " dedi.


ÖZ: O KADINLARIN HEPSİYLE YATIYOR MUSUN?
GÜRSES: SİZİN TANIDIĞINIZ KADINLARI GÖNDERİN S.....


SkyTürk'te Gürkan Hacır'ın sunduğu "Gündem Özel" programına konuk olan Yalçın Küçük, Ergenekon tutuklusu olarak Silivri Cezaevinde yaşadıklarından bahsederken şu ilginç diyalogu da anlattı:


"Doç. Emin Gürses savcı Zekeriya Öz tarafından sorgulanırken sıra telefon konuşmalarına gelmiş. Öz, Gürses'i çok sayıda kadın arkadaşının aramasını sorguya konu yapmış. Emin Gürses'i İngiltere'de doktora araştırması yaparken çok sayıda kadının aradığını belirterek 'Seni arayan kadınların hepsiyle yatıyor musun?' diye sormuş. Gürses'in yanıtı ise 'Beni arayan kadınların hepsi arkadaşım. Aynı zamanda saygıdeğer kadınlar. Ancak sizin tanıdığınız öyle kadın varsa gönder bana onları s....' olmuş."


Küçük bu sözleri canlı yayında ileri sürdü. Ancak söyleşinin bu bölümü akşam yayınlanan tekrarında genel ahlaka uygun olmadığı için çıkarıldı.