Televizyon
13 Nis 2012 16:13 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:32

ÖYLE BİR YAPRAK DÖKÜMÜ Kİ! SEVİLEN DİZİDEN KİMLER AYRILIYOR?

Kanal D'nin sevilen dizisi Öyle Bir Geçer Zaman Ki'de sezon sonu tam anlamıyla yaprak dökümü bekleniyor!

Öyle Bir Yaprak Dökümü ki...

Bir dizinin yıllarca sürmesi, oyuncu için iyi midir? İşin ekonomik kısmı göz önüne alındığında iyidir tabii... En iddialı dizilerin üç bölümde yayından kalktığı bu acımasız televizyon coğrafyasında, oyuncunun üç yıl boyunca yerini ve parasını garanti etmesinden daha iyi ne olabilir ki?

Ama prizmanın diğer yüzü, farklı renkte ışıklar veriyor. Bunlardan en önemlisi de rolün oyuncuya yapışıp kalma tehlikesi...
Örneğin, insan Polat’ı, Memati’yi Abdülhey’i düşününce, onlarla birlikte Vadi’den emekli olacağını sanıyor.

Öyle Bir Geçer Zaman ki’nin oyuncuları için de benzer bir tehlike baş gösterdi. İstisnasız hepsi de muhteşem oynuyorlar. Ama senaryo tıkandı. Sürekli başa sarmaktan, ha bire karakter değiştirmekten oyuncular da yorgun düştü.

Ayrıca bu dizi yüzünden kariyerlerini daha da parlatacakları yeni projeleri ıskalıyorlar. Örneğin, Aylin’i oynayan Farah Zeynep Abdullah... Onun için bu sütunlarda "Keşke ölse de bir başka dizinin başrolünde izlesek" diye yazdığımı hatırlıyorum. Keza, Mete Horozoğlu da öyle...

Ayça Bingöl ve Erkan Petekkaya için de aynı rahatsızlık verici durum söz konusu olmalı. Ve sezon sonuna doğru, bu dizide oyuncuların yaprak gibi döküleceğini tahmin ediyorum. Eğer dizi bir sezon daha devam ederse, başta Erkan Petekkaya olmak üzere pek çoğunun kadroda olmayacağı kesin... Zaten Mete’yi de Kıbrıs Barış Harekatı’nda öldüreceklermiş. Demek ki çocukcağız kurtuluyor.
Darısı diğerlerinin başına...

YÜKSEL AYTUĞ / SABAH