Gündem
13 Eyl 2022 12:16 Son Güncelleme: 13 Eyl 2022 14:56

Öyle bir bağırdı ki yanından geçerken Erdoğan da şaşırdı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yanından geçtiği sırada aniden bağırmaya başlayan bir vatandaş küçük çaplı bir şaşkınlık yarattı. Cumhurbaşkanı Erdoğan da kısa süreli şaşkınlık yaşarken, adamın sevgisini şiir okuyarak gösterdiği anlaşılınca yüzler güldü. O anlar ise sosyal meydada en çok konuşulan konular arasına girdi.

2022-2023 eğitim öğretim yılı açılışı için Sancaktepe Arif Nihat Asya Anadolu Lisesi'nde organizasyona katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bir sürprizle karşılaştı. Kısa süreli şaşkınlık yaşayan Erdoğan olayın aslı anlaşılınca tebesüm etti.

ERDOĞAN'I GÖRÜNCE BAĞIRMAYA BAŞLADI
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve beraberindekiler dün katıldıkları programda okula hareketlendikleri sırada kendilerini bekleyen kalabalığın arasında bir adam avazı çıktığı kadar bağırmaya başladı.

ŞİİR OKUDUĞU ANLAŞILINCA YÜZLER GÜLDÜ
İlk etapta Erdoğan dahil herkes kısa bir şaşkınlık yaşadı ancak bağıran vatandaşın şiir okuduğu anlaşılınca herkes rahat bir nefes aldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan kendisine şiir okuyan vatandaşın şiiri bitirmesini bekledi ve konuşma yapacağı alana doğru ilerledi.

BAYRAK ŞAİRİ ARİF NİHAT ASYA'YI ANDI
Açılış konuşmasına bayrak şairi Arif Nihat Asya'ya rahmet dileyerek başlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan Yeni eğitim öğretim yılının öğrencilere, öğretmenlere, velilere, eğitim camiasına ve ülkeye hayırlı olmasını temenni etti.