Otomobilinde uyuşturucu bulunmuştu... Ünlü oyuncu Ayşegül Çınar adliyeye sevk edildi!

İstanbul Etiler'deki evine giderken uygulamaya takılan ve otomobilinde uyuşturucu bulunan oyuncu Ayşegül Çınar adliyeye sevk edildi. Çınar, eski sevgilisinin intikam için araca koymuş olabileceğini iddia etti. Bunun üzerine polis ekipleri eski sevgili Furkan Ç.'yi de gözaltına aldı.

Otomobilinde uyuşturucu bulunmuştu... Ünlü oyuncu Ayşegül Çınar adliyeye sevk edildi! - Sayfa 1

Beylikdüzü’nde bir mekanda eğlendikten sonra Etiler’deki evine gitmek üzere yola çıkan oyuncu Ayşegül Çınar’ın kullandığı otomobil, polis ekiplerinin rutin kontrolü sırasında durduruldu.

19
Otomobilinde uyuşturucu bulunmuştu... Ünlü oyuncu Ayşegül Çınar adliyeye sevk edildi! - Sayfa 2

ESKİ SEVGİLİM İNTİKAM İÇİN KOYMUŞ OLABİLİR

Araçta arama yapan polis ekipleri bagajda yaklaşık 20 gram uyuşturucu madde ele geçirdi. Gözaltına alınan genç oyuncu ve arkadaşı, Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği’ne getirilerek sorgulandı.

29
Otomobilinde uyuşturucu bulunmuştu... Ünlü oyuncu Ayşegül Çınar adliyeye sevk edildi! - Sayfa 3

İfadesinde uyuşturucunun kendisine ait olmadığını söyleyen Çınar, eski sevgilisinin intikam için araca koymuş olabileceğini iddia etti.

39
Otomobilinde uyuşturucu bulunmuştu... Ünlü oyuncu Ayşegül Çınar adliyeye sevk edildi! - Sayfa 4

Bunun üzerine polis ekipleri eski sevgili Furkan Ç.’yi de gözaltına aldı. Savcılık işlemlerinin ardından 3 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakılması istenerek Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi

49