Güncel
04 Ağu 2021 10:56 Son Güncelleme: 04 Ağu 2021 15:58

"Otellerimiz yangında zarar görenlerin hizmetindedir"

Yurdun dört bir yanında çıkan yangınlardan hasar görenlerin yarasını sarmak için güzel gelişmeler devam ediyor.

Temmuz ayının sonlarında toplamda 200'ü aşkın yerde çıkan yangın, günler içinde hem doğa güzellikleri, hem evlerimiz hem de hayvanlar zarar gördü. Ama canımızı en çok yakan başta orman işçilerimiz olmak üzere evleri yanan insanların acısıydı. Başta devletimiz olmak üzere
Türkiye’nin birçok kesiminden evleri hasar gören bu insanlara destek yağarken, işadamı Oktay Kemal Özdemir Muğla ve Didim ilçesindeki otellerini yangında zarar gören ihtiyaç sahibi kişilerin hizmetine sunmaya hazır olduğunu açıkladı.

Türkiye’nin en nitelikli termal ve sağlık otellerinin sahibi Sokemol Gayrimenkul ,Muğla’nın Dalaman ve Aydın Didim ilçesinde bulunan iki otelini yangınzadelerin ihtiyacına açıyor. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Oktay Kemal Özdemir, ‘Biz de yangından büyük zarar görmüş ailelere destek vermek üzere, tüm imkanlarımızı seferber etmeye hazır olduğumuzu belirtiyoruz. Evleri yanan kişilerin yanısıra otelleri hasar görmüş mağdur turistlere de otellerimizle hizmet vermeye, ihtiyaç sahibi kişileri otellerimizde misafir etmeye hazırız. Bu destekte herhangi bir ücret talebimiz olmayacaktır. Konuyla ilgili bulunduğumuz bölge Valilik ve Kaymakamlıklarımıza başvurularımızı yapacağız” dedi.

Özdemir, “İçinde bulunduğumuz zorlu süreçte milletimizin yanında olmayı bir borç biliyoruz. Kaybettiğimiz canlara Allahtan rahmet, yakınlarına başsağlığı, hastalananlara da acil şifalar dileriz” dedi.