Televizyon
18 Mar 2020 09:20 Son Güncelleme: 18 Mar 2020 10:57

Osman Gökçek, İsmail Saymaz'a 1 saat saydırdı! "Bukalemun gibi adamsın"

Hürriyet gazetesi ile yollarını ayıran İsmail Saymaz'ın Melih Gökçek ve oğlu Osman Gökçek'le sosyal medya üzerinden yaptıkları tartışma dün gece Beyaz TV ekranlarına taşındı. Osman Gökçek sahibi olduğu kanaldan İsmail Saymaz'a tam bir saat saydırdı.

Melih Gökçek ve oğlu Osman Gökçek ile gazeteci İsmail Saymaz arasında bir süredir sosyal medya üzerinden karşılıklı bir atışma yaşanıyor. 

Son olarak Saymaz, Gökçek'in kendisine Beyaz TV'de çalışması için teklif yaptığını belirtmiş ve ''Şu hayatta Melih Gökçek’in oğlu olmaktan başka bir vasfı bulunmayan Osman Gökçek ile Osman’ın ayakçısı Türker Akıncı, yarın bana özel program yapacakmış. Bu ikili, iki ay önce bana Beyaz TV’de ücret mukabili yorumcu olmam için teklif getirdi ve hakaret saydığım için reddettim.'' demişti. 

Dün akşam Beyaz TV'de kanalın sahibi Osman Gökçek ile Türker Akıncı tarafından İsmail Saymaz özel programı gerçekleştirildi. 

Saymaz'a kartoteksler halinde hazırlattığı eski tweetleri ve fotoğrafları üzerinden sorular yönelten Gökçek, yaklaşık bir saat boyuncu İsmail Saymaz'a saydırdı. Gökçek, "Sen nesin ya, bukalemun gibi adamsın" dedi. 

Melih Gökçek ise sosyal medya hesabından "VE BU GECE OSMAN GÖKÇEK VE TÜRKER AKINCI SENİN İPLİĞİNİ PAZARA ÇIKARTTI.. SENİN HERGÜN DEĞİŞEN YÜZÜNÜ BELGELERİYLE ORTAYA KOYDULAR... OSMAN GÖKÇEK “BİNBİRSURAT İSMAİL YILMAZ’I” BİR DAKİKADA ÖZETLEDİ... SEYREDELİM Mİ" sözleri ile birlikte programdan bir bölümü paylaştı.