Kültür Sanat
27 Kas 2022 10:37 Son Güncelleme: 27 Kas 2022 10:49

Oscar ve Grammy ödüllü sanatçı evinde ölü bulundu

Gösteri dünyasının ünlülerinin sosyal medyada maruz kaldığı kötü şaka bu kez gerçek oldu. Daha bir gün önce hakkında hayatını kaybettiğine dair söylentiler yayılan ve bu durum sözcüsü tarafından kesin bir dille yalanlanan ünlü şarkıcı ve oyuncu, evinde ölü bulundu.

"Fame” ve “Flashdance” şarkılarıyla bilinen Irene Cara, 63 yaşında hayatını kaybetti.

Th Guardian’da yer alan habere göre, 1980 yapımı Fame filminde başrol karakteri Coco Hernandez’i canlandıran ve filmin meşhur “Fame” şarkısını seslendiren Irene Cara hayatını kaybetti.

Cara, daha sonra Flashdance filminin şarkılarında yer almış en iyi film müziği ödülünü alan “What a Feeling”i söylemişti.

İki şarkı da ABD ve Britanya listelerinde ilk 10’da uzun süre yer almıştı.

Cara’nın hayatını kaybettiğini yayıncısı Judith Moose duyurdu. Cara’nın evinde hayatını kaybettiği belirtilirken ölüm nedeni paylaşılmadı.

KÖTÜ ŞAKA MAĞDURU OLMUŞTU

Irene Cara'nın ölüm haberi, hayranlarını alışılmadık bir biçimde şoke etti. Çünkü acı haber, sosyal medyada Irene Cara'nın öldüğü yolunda bir şakanın yapılmasından kısa bir süre sonra geldi. 25 Kasım'da bir Facebook sayfasından, yıldızın hayatını kaybettiğine dair bir söylenti yayılmıştı. Cara'nın temsilcileri de bu haberi yalanlayıp onun da bu konuda mağdur edilen ünlüler arasına katıldığını belirtmişti. Bu gelişme üzerine yaşanan trajedi herkesi şoke etti.