Magazin
12 Oca 2012 10:15 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:13

OSCAR ÖDÜLLÜ YILDIZIN EVLİLİK YÜZÜĞÜ HANGİ TÜRK TASARIMCIDAN?

Oscar ödüllü yıldız Halle Berry'nin evlilik yüzüğünü hangi Türk tasarımcı hazırladı?

Fransız oyuncu Oliver Martinez ile evliliğe hazırlanan Oscar ödüllü Hollywood yıldızı Halle Berry’nin evlilik yüzüğünü, ‘Hollywood’u fetheden Türk’ olarak ünlenen Türk mücevher tasarımcısı ve ‘Gurhan” markasının yaratıcısı Gürhan Orhan hazırladı.

Fransız oyuncu Oliver Martinez ile evliliğe hazırlanan Oscar ödüllü Hollywood yıldızı Halle Berry’nin evlilik yüzüğünü, ‘Hollywood’u fetheden Türk’ olarak ünlenen Türk mücevher tasarımcısı ve ‘Gurhan” markasının yaratıcısı Gürhan Orhan hazırladı. Oliver Martinez ve Halle Berry çifti, evlilik yüzüğü için müşterileri arasında, Megan Fox, Sarah Jessica parker, Angelina Jolie, Nicole Kidman, Hillary Clinton, Laura Bush, Jennifer Lopez, Debra Messing, Meryl Streep ve Gwyneth Paltrow gibi dünyaca ünlü isimler bulunan Gürhan Orhan’ı tercih etti.

Amerikan medyasında yer alan haberlere göre, Martinez geçtigimiz ayın sonlarında Berry’ye evlilik teklifinde bulundu ve Berry bu teklife evet yanıtını verdi. Yılbaşında da elmas ve zümrüt işlemeli altın yüzük taktığı görülen Berry’nin yüzüğünü Türk mücevher tasarımcısı Gürhan Orhan’ın hazırladığı belirtildi.

Seçkin bir kesime hitap eden Gürhan Orhan saf altını, hiç işlemden geçmeyen safir, yakut, zümrüt ve siyah pırlantalarla süslemesi ve tasarladığı takıların üzerinde mutlaka parmak izlerini bırakması ile de tanınıyor.

Oscar ödüllü oyuncu Halle Berry, kendisini aldatan müzisyen kocası Eric Benet’tan, dört yıllık evliliğin ardından, yaklaşık beş yıl önce boşanmıştı. Evlilikleri süresince çok acı çektiğini ve kalp kırıklığı yüzünden birçok kez intiharı düşündüğünü öne süren Berry, beyzbol yıldızı David Justice ile evliliğini de eşinden şiddet gördüğü için bitirmişti. Michael Ealy ve aktör Wesley Snipes ile de uzun yıllar beraberliği olan Halle Berry’nin sağ kulağı, ünlü oyuncusundan yediği tokat yüzünden duymuyor.