Oryantal Didem cinsel istismar itirafı! "Göğsümü tutmak istedi eline..."

Yıllar sonra katıldığı İbo Show'da Bülent Serttaş ile yaşadığı gerginlikle gündeme gelen oryantal Didem Kınalı samimi itiraflarda bulundu. 11 yaşında başladığı mesleğinde yaşadığı sıkıntılardan bahsederken taciz itirafında bulunan ünlü oryantal Didem "11 yaşımda göğüslerim büyük dursun diye babamın çoraplarını kostüme koymuştum. Adam göğsümü tutmak istedi, eline çoraplar geldi" dedi.

Oryantal Didem cinsel istismar itirafı! "Göğsümü tutmak istedi eline..." - Sayfa 1

Yıllar önce İbo Show'da kıvrak dansıyla tanıdık Oryantal Didem'i. Yoksul bir aileden gelen oryantal Didem Kınalı'nın hayatı filmlere konu olacak türden. Bugünlere gelebilmek için zorlu yollardan geçen Didem neler yaşamamış ki. İşte Hürriyet'e konuşan Didem Kınalı'nın kariyeri, ailesi ve özel hayatıyla ilgili açıklamalarından önemli bazı satır başları.

117
Oryantal Didem cinsel istismar itirafı! "Göğsümü tutmak istedi eline..." - Sayfa 2

Bülent Serttaş'ın sen dans ederken başını başka tarafa çevirmesi olay oldu. Ne hissettin o an?

Gerçekten hiç fark etmedim. Sosyal medyada gündem olunca yeniden izledim ve gördüm."

217
Oryantal Didem cinsel istismar itirafı! "Göğsümü tutmak istedi eline..." - Sayfa 3

"O an fark etseydin tepkin nasıl olurdu?"

"Dururdum, 'Hayırdır, ne yaptım sana' derdim. Sonra düşündüm ve aklıma bir sene önceki olay geldi. Bir düğünde sahneye çıkacaktım. "25 dakikalık şovun süresi çok fazla, 15 dakika yapalım" dediler, "Tamam" dedim. Ama sekizinci dakikada müzik durdu."

317
Oryantal Didem cinsel istismar itirafı! "Göğsümü tutmak istedi eline..." - Sayfa 4

"Neden?"

"Bülent Bey istedi" dendi. Az dakikası kalmış, o şarkı söyleyecekmiş. Ben de bağırdım çağırdım. Ama mekanı polise şikayet ettiğim doğru değil. Zaten bu başıma ilk defa gelmiyor. Nedense solistler daha çok şarkı okuyabilmek için benim sahnemi yemek istiyor. Bülent Bey'le sonra hiç karşılaşmamıştık. Bana biraz haber olmak için yapılmış gibi geliyor, bilmiyorum."

417