Magazin
15 Mar 2015 09:00 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:07

Ortalığı karıştıran bomba iddia! İbrahim Tatlıses uyandırılamıyor mu?

Geçtiğimiz hafta Amerika'da beyin ameliyatı olan İbrahim Tatlıses ile ilgili bomba bir iddia ortaya atıldı. Tatlıses, 6 gündür hala yoğun bakımda!

İbrahim Tatlıses'in son durumu nasıl, ne zaman hastaden çıkacak soruları akılları karıştırırken bugün yeni bir idda ortaya atıldı. 9 Mart Pazartesi günü Amerika Birleşik Devletleri’nde Miami’deki bir hastanede beyin ameliyatı geçiren Tatlıses’in 72 saatlik kritik süre içinde uyandırılamadığı öğrenildi.

'HAYATİ TEHLİKEYLE KARŞI KARŞIYA' İDDİASI

Habertürk'ün haberine göre, 4 saat süren ameliyatın ardından yoğun bakımda uyutulan sanatçının hayati tehlikeyle karşı karşıya kaldığı konuşuluyor. bugün uykuda 6'ncı güne giren Tatlıses ameliyatın risklerini göze alıp Amerika’ya gelmişti.

TÜM RİSKLERİ GÖZE ALMIŞTI

4 saat süren ameliyatın ardından yoğun bakımda uyutulan sanatçının hayati tehlikeyle karşı karşıya kaldığı konuşuluyor. Bugün uykuda 6'ncı güne giren Tatlıses ameliyatın risklerini göze alıp   Amerika'ya gelmişti.

HELALLİK İSTEYİP GİTMİŞTİ

Miami’ye uçmadan önce İstanbul’da sanatçı dostları ve ailesinden helallik isteyen ve veren Tatlıses’in ameliyat sırasında yanında sadece menajeri Eyüp Kanat ile Ayşegül Yıldız ve kızı Elif vardı.