Magazin
23 Mayıs 2013 10:11 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:11

ORLANDO BLOOM SELMA ERGEÇ'E HAYRAN KALDI!

Orlando Bloom, partneri Selma Ergeç'le buluştu.

Orlando Bloom’un (36) bir ayağı İstanbul’da... Yaklaşık iki ay önce reklam çekimi için Boğaz’a dümen kıran Karayip Korsanları serisinin yıldızı, bu kez Magnum firmasının projesi için geldi. Gelecek ay sosyal medyada gösterime girecek reklam filminde Bloom’a, Muhteşem Yüzyıl’ın Mahidevran’ı Selma Ergeç eşlik edecek. İkili, dün de projenin tanıtım toplantısı için Esma Sultan Yalısı’nda bir araya geldi.

’BURADA OLDUĞUM İÇİN ŞANSLIYIM’

İKİ gün boyunca İstanbul’da kalacak olan Bloom, "Burada olduğum için kendimi şanslı hissediyorum. Haziran ayında Hobbit filmi için Yeni Zelanda’da olacağım. Ama eşim Miranda İstanbul’a gelecek" dedi. Bloom, kampanya partneri Ergeç’e de methiyeler düzdü. Yıldız oyuncu, sıcak bir ortamda geçen basın toplantısında nam-ı diğer Mahidevran Sultan için, "Oyunculuğunu bilmiyorum yalnızca resimlerini gördüm. Çok etkileyici bir kadın" diye konuştu.

Sorgusuz sualsiz EVEET 

Basın toplantısında Orlando Bloom’un jestlerine Selma Ergeç’ten de karşılık geldi. "Oyunculuğunu çok beğeniyorum" diyen Ergeç ’güzellemenin’ devamını şöyle getirdi: Teklif geldiğinde sorgusuz sualsiz kabul ettim. Orlando’nun hayal ettiği 6 farklı kadını canlandıracağım için çok heyecanlıyım...