Magazin
24 Nis 2014 10:57 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:06

Orhan Pamuk yeni aşkıyla fena yakalandı! 'Saklan çekiyorlar'

Nobelli yazar son sevgilisiyle ilk kez görüntülendi...

Orhan Pamuk, kız arkadaşıyla yakalanınca 'Saklan çekiyorlar' dedi. Magazin acemisi usta yazar kadrajdan çıkmak için önce sandalyesini uzaklaştırdı. Bu yöntem tutmayınca kafasını yana eğdi.

CİHANGİR'DE PANİK

'Nobel Edebiyat Ödülü' sahibi yazar Orhan Pamuk, yeni kız arkadaşıyla objektife takıldı. Pamuk, önceki akşam San Lazzaro Trattoria adlı mekanda magazin muhabirlerinin kadrajına girdi. Restoranın ön tarafında yanında partneriyle yemek yiyen Pamuk'un keyfi yerindeydi. Ancak ilerleyen dakikalarda görüntülendiklerini fark eden usta yazar, "Saklan çekiyorlar" uyarısında bulundu. Ardından da sandalyesini hareket ettirerek kız arkadaşının yanından uzaklaşmaya çalıştı. Başaramayınca kafasını yana eğerek görüntülenmekten kurtulmaya çalıştı.


KOŞARAK KAÇTI

Dünyaca ünlü yazarın bu ilginç halleri görenleri hayrete düşürürken, saçları ve elleriyle yüzünü saklamaya çalışan kız arkadaşı bir anda masadan kalkıp koşarak kaçtı. Pamuk ise kendilerine eşlik eden erkek arkadaşıyla yarım saat daha sohbet ettikten sonra geceyi sonlandırdı.

GOA'DAN İSTANBUL'A AŞK...

Orhan Pamuk, Hintli yazar Kiran Desai ile aşk yaşamıştı. İkilinin Goa sahilinde çekilen fotoğrafları dünya basınına da konu olmuştu. Desai'nin ardından ressam Karolin Fişekçi'yle birliktelik yaşadığı iddia edilen yazar, olaylı bir ayrılık süreci yaşadı. Fişekçi'nin geçen yılki balıkçı baskını ise uzun süre tartışılmıştı.