Televizyon
07 Şub 2017 15:26 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:28

Orhan Miroğlu türkü söyleyince, TRT Müzik'in telefonları kilitlendi!

TRT Müzik kanalının bu hafta yayınlanan “Saz İle Söz İle” adlı programına katılan Gazeteci-Yazar ve AK Parti Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu, geceye damga vurdu.

Milletvekili kimliği dışındaki kişiliği ile programda yer alan Miroğlu, türkü söyleyince TRT Müzik’in telefon hatları kilitlendi.

Yeni yayın döneminde yeni yüzlerle başlayan TRT MÜZİK kanalında dün gece Gazeteci- Yazar ve Ak Parti Mardin milletvekili Orhan Miroğlu damga vurdu.

Sunuculuğunu Ekrem Arpak’ın yaptığı “Saz İle Söz İle” adlı programa dün gece Miroğlu ve Etnomizkolog, Kemane İcracısı Yard. Doç. Dr. Mehtap Demir konuk oldu. Türküler eşliğinde yapılan sohbette Miroğlu, Milletvekili kimliği dışındaki  kişiliği ile programa renk kattı.

Keyifli dakikaların yaşandığı programda  Miroğlu, Arpak’ın “Orhan abi bize bir türkü söyler misin?” isteğini de geri çevirmedi.  Miroğlu Mehtap Demir’in seslendirdiği “Güzel seni çok özledim” türküsüne eşlik ederek söyledi. Miroğlu’nun bu sürpriz hareketi, geceye damga vurdu.

Büyük beğeni kazanan Miroğlu’nun türkü söylemesi, TRT MÜZİK kanalının santrali gelen telefonlarla kilitlenmesine neden oldu.