Televizyon
04 Tem 2012 00:32 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:52

ORHAN MİROĞLU, O GECEYİ GÖZYAŞLARI İÇİNDE ANLATTI!

Yazar Orhan Miroğlu, o dakikaları anlatırken zor anlar yaşadı

Haber Türk ekranlarında yayınlanan Söz Sende programının bugünkü konuğu, Yazar Orhan Miroğlu oldu. Musa Anter ’in cinayeti sırasında saldırıdan yaralı olarak kurtulan Yazar Miroğlu, cinayeti anlatırken duygu dolu anlar yaşadı.

Kürt Yazar Musa Anter ’in, yıllar boyunca hücrede kaldığını belirten Miroğlu, Anter ’in Kürt sorunlarını gündeme taşımak için ağır bedeller ödediğini söyledi. İlerleyen dakikalarda saldırının yaşandığı günü de anlatan Miroğlu, Anter ’in son dakikalarını anlatırken duygu dolu anlar yaşadı. Anter ’in cinayet zanlısı olarak geçtiğimiz günlerde tutuklanan Hamit Yıldırım ve Anter ile cinayetin yaşandığı gece aynı taksiye bindiğini anlatan Miroğlu, ’Planlanan cinayette ben hesaba katılmadığım için beni görünce şaşırdılar ’ dedi.

Taksiden indikten sonra araçtaki konuşmalardan dolayı kendisinin ve Musa Anter ’in tedirgin olduğunu belirten Miroğlu, o dakikalarda elini Musa Anter ’in omzuna koyduğunu söyledi. Bu dakikalarda duygusal anlar yaşan Miroğlu gözyaşlarını tutamadı.

İŞTE O ANLAR :