Magazin
17 Kas 2012 10:05 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:23

ORHAN GENCEBAY'DAN ÖRNEK DAVRANIŞ!

Orhan Gencebay "Orhan Gencebay İle Bir Ömür" isimli 2 CD'lik albümün geliriyle bakın ne yapacak?

Muhteşem bir organizasyon ile ünlü prodüktör Polat Yağcı tarafından Orhan Gencebay'ın 60. Sanat yılı için hazırladığı ve 32 sanatçı tarafından seslendirilen 33 eserlik "Orhan Gencebay İle Bir Ömür" isimli 2 CD'lik albümü satış rekorları kırarken buradan elde edilen gelir ile Okul yaptırılıyor.
 
Kendisine ait Poll Production şirketinde bir çok tanınmış sanatçı bünyesinde bulunduran Polat Yağcı memleketi Manisa'nın Turgutlu ilçesine ilkokul yaptırıyor. "Orhan Gencebay İle Bir Ömür" albümünün geliri ile Turgutlu Yıldırım Mahallesine yaptırılacak 12 derslikli ilkokul Orhan Polat Yağcı ismini taşıyacak.
 
Yapılacak okulun 2013-2014 eğitim yılına yetişeceği öğrenilirken okul için Polat Yağcı'nın Turgutlu'da işlettiği sinema salonunda protokol imza töreni düzenlendi. Buradaki Törene Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz, AK Parti Manisa Milletvekili ve MYKY üyesi Hüseyin Tanrıverdi, AK Parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş, Turgutlu Kaymakamı Nazmi Günlü, Turgutlu Belediye Başkanı Serhat Orhan, Hayırsever Orhan Polat Yağcı ve vatandaşlar katıldı.
 
Turgutlu Belediye Başkanı Serhat Orhan Yağcı'dan övgü ile söz ederken kendisinin Turgutlu'nun gururu olduğunu ifade etti.
 
Konuşma yapmak için sahneye çıkan Polat Yağcı'nın heyecanlı olduğu dikkat çekerken Yağcı: "Burası Benim Memleketim ve yapacağımız bu okul benim için bir ilk olacak. Turgutlu'nun ben de çok ayrı bir yeri var burası benim memleketim. Bu okulu yüksek tiraja ulaşan "Orhan Gencebay ile Bir Ömür" albümünden elde ettiğimiz gelir ile yapıyoruz. Buradan Orhan Gencebay'a da çok teşekkür ederim" şeklinde konuştu.