Magazin
17 Mayıs 2019 15:55 Son Güncelleme: 17 Mayıs 2019 16:52

Orhan Gencebay 'ayrılık nikahı'nı kıydı!

Ağustos ayında Başak Güröz ile dünyaevine girmeye hazırlanan Oya Aydoğan'ın oğlu Gurur Aydoğan, nişanlısından ayrıldığını açıkladı.

Talihsiz bir kaza sonucu hayatını kaybeden usta oyuncu Oya Aydoğan'ın oğlu Gurur Aydoğan, nişanlısından ayrıldığını açıkladı.

"ANLAŞAMAYACAĞIMIZA KARAR VERDİK"

Aydoğan, 2 buçuk yıldır birlikte olduğu Başak Güröz ile geçtiğimiz Ocak ayında nişanlanmıştı. Çiftin yüzüklerini ise usta sanatçı Orhan Gencebay takmıştı.

 Bugün katıldığı canlı yayında kötü haberi veren Gurur Aydoğan, şunları söyledi:  "Nişanlımla ayrılmaya karar verdik. Konuştuk, anlaşamayacağımıza karar verdik. Saygı çerçevesinde de ayrıldık.

"İKİMİZİN İSTEDİĞİ BİR KARARDI"

Ayrılalı 10 – 15 gün oldu. Çok şükür ki öyle önemli bir sebep yok. Mantık çerçevesinde alınan bir karardı. İkimiz için de hayırlısı olsun. Benim için Başak da ailesi de çok değerliler o yüzden çok konuşmak istemiyorum. Saygı çerçevesinde biten bir ilişki. İkimizin de istediği bir karardı. Konuşup anlaşarak verdik bu kararı.

DAVETİYELERİ BİLE BASILMIŞTI

Bu yaz evlenecek olan çiftin düğün davetiyesi bile basılmıştı. Hatta Gurur Aydoğan, yakın zamanda düğün olacağı için annesiyle yaşadığı evden yeni bir taşınmıştı.

'AYRILIK NİKAHI'NI AKILLARA GETİRDİ

Yaşanan bu olay Orhan Gencebay'ın dillere pelesenk olan 'Ayrılık Nikahı' şarkısını akıllara getridi.