Magazin
20 Haz 2018 14:09 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:42

Organik pırlantada tabiat konsepti!

Ünlü Türk mücevher tasarımcısı Hanzade Topaloğlu, Bazaar dergisinin seçkin isimleri ağırladığı WORK eki için tabiat konseptiyle objektiflerin karşısına geçti.

Ünlü Türk mücevher tasarımcısı Hanzade Topaloğlu, Bazaar dergisinin seçkin isimleri ağırladığı WORK eki için objektiflerin karşısına geçti. Dergi, Topaloğlu'nun Türkiye'deki sektöre öncülük ettiğini belirtip, misyonunun önemle üzerinde durdu.

Çekimlerde, organik mücevherlere dikkat çekmek amacıyla tabiat ortamı tercih edildi.

MİLYON DOLARLIK IŞILTI

Hanzade Topaloğlu, farklı tasarımdaki ışıltılara sahip olmak için servet ödemek istemeyen pek çok cemiyet kadınının, milyon dolarlık mücevherlerin ışıltısana hızlandırılmış bir şekilde üretilen pırlantalarla ulaşabileceğine değindi. Ünlü mücevher tasarımcısı ayrıca Amerikan Elmas Laboratuvarı AGS ve çevre örgütleri ile yaptığı işbirliği sonucu, organik pırlantalar kullanarak özel tasarımlarını hayata geçirdiğini belirtti.



AVRUPA VE ABD'DE ÖNGÖRÜŞME

Markasının beklentisinden çok daha fazla ilgi gördüğünü belirten  Topaloğlu, Avrupa ülkeleri ve Amerika'dan tasarımlarına yönelik yoğun talepler aldığını ve markasını belirli noktalara da yaymak için öngörüşmeler yaptıklarını dile getirdi. 



DOĞRU MÜCEVHER ALGISI

Ünlü mücevher tasarımcısı sözlerine şöyle devam etti:

Koleksiyonlarımızda her modelden sınırlı sayıda  üretiliyor ve modellerde sürekli yenilikçiliği ön planda tutuyoruz.  Klasiğin asaletinden uzaklaşmadan, sonsuz mücevherler yaratma ruhundan ayrılmıyoruz. Osmanlı müvevher kültürü, dünya mücevher stilinde önemli bir yere sahip. Bizi ileriye taşıyacak olan da budur. Biz bu işe başta insanları bilinçlendirmek ve doğru mücevher algısını oluşturmak için başladık. TOPHILLS 'in misyonu çevresel duyarlılıkla kadınları hayalindeki ışıltıya ulaştırmaktır.