Polemik & Kulis
06 Tem 2017 10:40 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:58

Oray Eğin'den Cengiz Semercioğlu'na "hanutçu" iması! Kelebek'i okuyorum, kim hangi....

Rihanna'nın Suudi sevgilisi, Oray Eğin ile Cengiz Semercioğlu'nu karşı karşıya getirdi. Oray Eğin, Semercioğlu'na ağır bir göndermede bulundu.

Oray Eğin'in "Türk medyasını atlatarak" verdiği "Rihanna'nın sevgilisinin Türkiye bağlantısı" haberi bayat çıkmıştı. Çünkü Hürriyet'in otomobil yazarı Emre Özpeynirci ayrıntılarıyla yazmıştı.

Oray Eğin dün özür dilerken, Cengiz Semercioğlu "Oray Eğin, Rihanna’nın sevgilisinin Türkiye bağlantısının sadece Türk medyasında yer almadığını yazdı. Yabancı basın kadar yerli basını okusaydı öyle olmadığını görecekti." diyerek laf sokmuştu.

"KİM HANGİ YAZIYI NE KARŞILIĞI YAZMIŞ GÖRMEK İÇİN..."

Bugün ise Cengiz Semercioğlu'na çok ağır imalar içeren bir yanıt verdi. "Kelebek’i detaylı okuyorum. Kim hangi yazıyı ne karşılığında yazmış görmek için" diyen Oray Eğin, Hürriyet Ombudsmanı Faruk Bildirici'nin gündeme getirdiği "hediye ya da gezi karşılığı yazı yazan" hanut gazeteciler tartışmasına gönderme yaptı
.
Böylece Cengiz Semercioğlu'na da "hanutçu gazeteci" imasında bulundu. Bakalım Cengiz Semercioğlu, nasıl bir cevap verecek.

İşte Oray Eğin'in o yazısı:

CENGİZ’E NOT

CENGİZ Semercioğlu dün benim yabancı basın kadar yerli gazeteleri deokumam gerektiğini yazmış. Ne diyeyim haklı, hepsine yetişmek mümkün olmuyor. Ama en azından Kelebek’i detaylı okuyorum. Kim hangi yazıyı ne karşılığında yazmış görmek için.