Gündem
07 Tem 2022 18:13 Son Güncelleme: 07 Tem 2022 18:19

Operasyon bölgesinde sıcak çatışma! 1 askerimiz şehit oldu, 3 personel de yaralandı

Pençe Kilit Harekatı bölgesinde terör örgütü mensuplarıyla çıkan çatışmada Uzman Çavuş Murat Yıldırım şehit oldu, 3 personel ise yaralandı. 3 çocuk babası olan 36 yaşındaki Yıldırım'ın acı haberi Kahramanmaraş'taki ailesinin evine ulaştı. Şehidin cenazesi, yarın düzenlenecek törenle toprağa verilecek.

Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde bölücü terör örgütü mensupları ile yaşanan çatışmada Piyade Uzman Çavuş Murat Yıldırım'ın şehit oldu, 3 personel de yaralandı.

MSB VE BAKAN AKAR'DAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, hastaneye sevk edilen yaralı askerlerin tedavilerine başlandığı ifade edilirken, "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralılarımıza da acil şifalar dileriz" ifadelerine yer verildi. Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar da şehit Murat Yıldırım için taziye mesajı yayımladı.

ACI HABERİ AİLESİNE ULAŞTI

Piyade Uzman Çavuş Murat Yıldırım'ın (36) Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesindeki ailesine acı haber ulaştı. Göksun'un Taşoluk Mahallesi'nde yaşayan aileye acı haberi İlçe Kaymakamı Ümit Şeref Kayacan ve askeri yetkililer verdi.

YAKINLARI GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Mikdat ve Güllü Yıldırım çifti, oğullarının şehadet haberiyle gözyaşlarına boğuldu. Şehit evine ve bulunduğu sokağa Türk bayrakları asıldı. Şehidin yakınları ve komşuları taziye için eve akın etti.

YARIN TOPRAĞA VERİLECEK

Ailenin 5 çocuğundan en büyüğü olan evli ve 3 çocuk babası Murat Yıldırım'ın cenazesi, yarın düzenlenecek törenle Taşoluk Mahallesi'nde toprağa verilecek.

2 ASKER DAHA ŞEHİT OLMUŞTU

Bakanlık tarafından yapılan daha önceki açıklamalarda, bölgede bugün PKK terör örgütü mensuplarıyla yaşanan çatışmada Piyade Uzman Çavuş Ömür Ertuğrul Sarı ve Piyade Uzman Çavuş Muhammed Mustafa Koca'nın şehit olduğu bildirilmişti.