Politika
11 Kas 2022 11:29 Son Güncelleme: 11 Kas 2022 14:16

‘Onursuz’ kavgası büyüyor! Bu kez Soylu, Kılıçdaroğlu’na dava açtı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu kendisine 5 kuruşluk tazminat davası açan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na 1 milyon liralık dava açtı.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, kendisine sosyal medya üzerinden ‘onursuz’ diyen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya 5 kuruşluk manevi tazminat davası açmıştı.

“HAKARETİNİN HESABINI VERECEK”

Dava haberini Kılıçdaroğlu’nun avukatı Celal Çelik, Twitter hesabından “Süleyman Soylu “ONURSUZ” Hakaretinin hesabını verecek! Genel Başkanımız @kilicdarogluk tarafından Süleyman Soylu'ya biçilen değer ve verilen talimat gereğince, Soylu aleyhine 5 kuruşluk manevi tazminat davası açtık! Ayrıca hakaret suçu yönünden suç duyurusunda bulunduk” ifadeleri ile duyurmuştu.

“HEM HAKARET EDER HEM DAVA AÇAR”

Bu açıklama üzerine karşı hamle yapan İçişleri Bakanı Soylu CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na 1 milyon liralık dava açtı.

Soylu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Tam bir FETÖROMAN Kılıçdaroğlu önce hakaret eder, sonra verdiğimiz cevaba hakaret davası açar. İşin garibi, FETÖ’cülük davası hâlâ devam eden avukatı c.ç. de müvekkili gibi hem hakaret eder hem de KK adına dava açar. Biz de KK’ya, hakaretleri için 1 Milyon liralık dava açtık” dedi.