Onur Tuna'dan 100 bin gül yaprağıyla evlilik teklifi

Oyuncu Onur Tuna, Tuvana Türkay’a 100 bin gül yaprağını sokağa dökerek, romantik bir evlilik teklifinde bulundu. 14 Şubat 2020’de vizyona girecek olan ‘Ağır Romantik’ filminde başrolleri paylaşan Onur Tuna ve Tuvana Türkay’ın romantik sahneleri zihinlere kazınacak!

Onur Tuna'dan 100 bin gül yaprağıyla evlilik teklifi - Sayfa 1

Aşk için neler yapılabileceğini gözler önüne serecek olan filmin ilk teaser’ında Onur Tuna daha sonra sahile kurduğu romantik ambiyans içinde sevgilisinin parmağına yüzüğü takmayı başaracak. Çekimler için geceden sabaha kadar gül yaprakları içinde oturan Onur Tuna, filmde İstanbul’un en büyük kapkaç çetesinin liderinin oğlu Kerem olarak beyazperdeye yansıyacak.

16
Onur Tuna'dan 100 bin gül yaprağıyla evlilik teklifi - Sayfa 2

Sanata düşkün bir anne ve profesör bir babanın kışı olan Aslı (Tuvana Türkay) ise sevgilisinin gerçek kimliğinden habersiz, aşkın kollarına kendini bırakacak. Aslı ve Kerem’in yaşadığı aşk, sinemaseverleri hem romantik bir aşkın içine çekecek hem de kahkaha krizine sokacak. Aslı ile Kerem'in aşkı, imkansız görünen aşklara çıkış yolu bulacak. Kerem'in Aslı'nın kalbini kazanması için yapacağı ve çevireceği romantik oyunlar, sinema izleyicisini hem çok şaşırtacak hem de güldürecek.

26
Onur Tuna'dan 100 bin gül yaprağıyla evlilik teklifi - Sayfa 3

Yapımcılığını, Ruhiyya Aliyeva / Liatris Yapım’ın üstlendiği, romantik komedi türündeki ‘Ağır Romantik’te Tuna ve Türkay’nın yanı sıra Sermiyan Midyat, Durul Bazan, Altan Erkekli, Servet Pandur ile Gazanfer Ündüz de rol alıyor. Çekimleri İstanbul’da, beş haftada tamamlanan ‘Ağır Romantik’, Cj Entertainment Türkiye dağıtımcılığında 14 Şubat 2020’de vizyona girecek.

36
Onur Tuna'dan 100 bin gül yaprağıyla evlilik teklifi - Sayfa 4

Aslı (Tuvana Türkay), sanata düşkün bir anne (Servet Pandur) ve profesör bir babanın (Gazanfer Ündüz), konservatuvarda okuyan genç kızıdır. Bir gün Beyoğlu’nda yürürken, kapkaççının gazabına uğrar ve çantası çalınır. Korku ve panik içindeki Aslı’ya, hayatın akışı içinde büyük aşkı olacak Kerem (Onur Tuna) yardım eder ve hemen çantasını bularak ona teslim eder

46