Gündem
14 Ağu 2015 00:17 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:48

Onur Özbizerdik bu kez tutuklandı

Sarıyer'de bir restoranda ruhsatsız silahla yakalanan Onur Özbizerdik, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Sarıyer'de bir restoranda ruhsatsız silahla yakalanan Onur Özbizerdik, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, Yeniköy'deki bir balık restorana baskın düzenledi. Restoranda Onur Özbizerdik ve Orhun Hacısüleymanoğlu gözaltına alındı.
Özbizerdik ve Hacısüleymanoğlu'nun üzerlerinden 1'er adet ruhsatsız tabanca ile çok sayıda mermi ele geçirildi.
Mahkemeye sevk edilen Özbizerdik ile Hacısüleymanoğlu tutuklandı. Vatani görevini yaptığı sırada izni bitmesine karşın birliğine tekrar katılmadığı öğrenilen Hacısüleymanoğlu, tutuklama kararının ardından askeri yetkililere teslim edildi.  

BODYGUARDI VURMUŞ SERBEST KALMIŞTI
Polat Towers'ın 22. katında işadamı Fatih Edremit’in öldürülmesi davasının tutuklu sanıklarından Onur Özbizerdik 5 Kasım 2014 günü tahliye olmuş, Emirgan'daki bir barda kapıdaki Bodyguard Hakan Gülez'i rezervasyonu olmadığı için içeri almayınca bacağından vurmuştu. Olay yerinden kaçan Özbizerdik, daha sonra İstanbul Cumhuriyet Savcılığı'na teslim olmuş, alınan ifadesinin ardından serbest kalmıştı.

ÖNÜMDE TESBİH ÇEKME DEYİP VURMUŞTU
Onur Özbizerdik, bu olayın ardından Tarabya'da bulunan beş yıldızlı bir otelin lobisinde, geçtiğimiz Mart ayında, 17 yaşındaki Ahmet Ozan Özalp'i karşısında tesbih salladığı gerekçesiyle bacağından vurmuştu. Polis, Onur Özbizerdik'i her yerde ararken, soruşturmayı yürüten İstanbul Cumhuriyet Savcılığı, Özbizerdik hakkında, 'adam yaralama'dan dava açmıştı. Bu gelişmenin ardından Özbizerdik, avukatı ile birlikte İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na teslim olmuştu. Cumhuriyet Savcılığı, hakkında dava açılmış olması nedeniyle Özbizerdik'i mahkemeye çıkarmış, Özbizerdik, mahkemedeki ifadesinin ardından yine serbest bırakılmıştı.

HOSTES SEVGİLİSİNİ DÖVMÜŞTÜ 
Onur Özbizerdik son olarak hostes sevgilisi Melis Çakır'ı adliyeden serbest kaldıktan sonra hastanelik edene kadar dövmüş, Çakır'ın şikayetini geri çekmesi üzerine serbest kalmıştı.