Magazin
29 Ara 2011 12:38 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:10

''ONUNLA GURUR DUYUYORUM!'' ERKAN ÖZERMAN'DAN GERİ ADIM!

'Kıvanç Tatlıtuğ'un gizli kasedi var' diyen Erkan Özarman bu sefer geri adım attı. 'Kıvanç'la gurur duyuyorum' dedi.

Erkan Özerman’ın konuk olduğu bir programda kasasında yıllardır mahkemelik olduğu Kıvanç Tatlıtuğ’a ait çok özel bir kasetin bulunduğu iddiası gündeme geldi. İddiaya göre bu kaset Kıvanç Tatlıtuğ’u zor duruma düşürecek görüntüler içeriyordu. Özerman bu kez elindeki fotoğraf ve görüntülerin hepsinin dergilerde, gazetelerde yayınlandığını söyledi ve iddiaları yalanladı.Fotoğrafları gösteren Özerman, "Adil Gültekin’in reklamıdır bu. Bu resimler 5 bin tane dağıtılmış, herkesin elinde var. Ben saklı bir şey çıkartmıyorum. Ayrıca Allah korusun Best Modellerin hakkında yanlış bir şey olursa, porno olursa, kaset olursa ben ne yaparım biliyor musunuz, sadece saklarım" dedi.

’ONUNLA GURUR DUYUYORUM’
Organizatör Erkan Özerman, mahkemelik olduğu Kıvanç Tatlıtuğ’a zeytin dalı da uzattı ve "Bizim mahkeme olayımız başka bir konudur. Kıvanç’ın Birleşmiş Milletler Çocuklara Yardım Fonu’nun (UNICEF) Türkiye İyi Niyet Elçisi seçilmesi bana gurur verdi. Kıvanç çok önemli bir şey yapıyor ve onunla gerçekten gurur duyuyorum" diye konuştu.

TATLITUĞ KONUŞMA YASAĞI ALDIRACAK
Özerman hakkında yeni iddiası nedeniyle dava açmaya hazırlandıklarını belirten Kıvanç Tatlıtuğ’un avukatı Yalçın Kavak ise "Ortada bir kaset falan kesinlikle yok. Bu büyük bir yalan. Erkan bey bu sabah çıkıp bu iddiayı yalanlayınca yeni bir dava açmaktan vazgeçtik. Ancak 2 ayrı davamız var. Bunlardan biri hakaret için tazminat, diğeri de artık Kıvanç hakkında konuşmaması için tebdir kararı aldırma yönünde olacak. Kıvanç bütün bunlara gerçekten çok üzülüyor" dedi.