Televizyon
05 Oca 2013 15:31 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:35

'ONU EKİPTE İSTEMİYORUM'' İŞLER GÜÇLER'DE ORTALIK FENA KARIŞTI!

Murat Cemcir, yapımcıya rest çekti. Cemcir, son iki bölümde yer almayınca Sadi Celil ile Ahmet Kural da kazan kaldırdı.

Sezonun en başarılı işlerinden olan İşler Güçler beklenmeyen bir krizle karşı karşıya. Star TV’nin popüler dizisinin başrol oyuncularından Murat Cemcir ile yapımcı arasındaki tartışmanın ünlü oyuncuyu diziden koparma noktasına geldiği iddia edildi.

İddiaya göre dizinin başrol oyuncularından Murat Cemcir, yapımcı Hayri Aslan’a rest çekti, Aslan da dizinin yönetmenine "O’nu ekipte istemiyorum" dedi.

SET ÇALIŞANLARININ PARASI ÖDENMEYİNCE İSYAN ETTİ

Kulislerdeki iddialara göre Murat Cemcir ile yapmcı arasındaki krizin sebebi set çalışanlarının ücretlerinin 10 bölüm geriden ödenmesi. Oyuncuların da 5 bölüm geriden ödeme aldığı dizide Cemcir, yapımcı Hayri Aslan’la konuşarak setteki motivasyonsuzluktan rahatsız olduğunu ve gergin bir ortamda çalışmak istemediğini, herkese ücretinin verilmesi gerektiğini söyledi. Cemcir’e sinirlenen Aslan, dizinin yönetmeniyle görüşerek, ’Onu ekipte istemiyorum’ dedi.

AHMET KURAL VE SADİ CELİL DE REST ÇEKTİ!

Cemcir’in dizinin son iki bölümünde gözükmemesi, iddiaları güçlendirirken, Cemcir’in rol arkadaşları Ahmet Kural ve Sadi Celil Cengiz de yapımcıya rest çekince, İşler Güçler adeta tepe taklak oldu. Oyuncular ve yapımcı arasındaki gerilimin nasıl bir sonuca varacağı ise merak konusu...