Onlarla ters düşeni böyle tehdit ediyorlar! Yer: İstanbul sokakları…

İstanbul'da adeta terör estiren suç örgütünün sosyal medyada canlı yayınladıkları görüntüler kan dondurdu. Kur'an kursu hocası, tribün lideri gibi birçok ismin öldürülmesinde adı geçen organize suç örgütü Barış Boyun çökertilirken caddelerde lüks araçlarla açılır tavandan uzun namlulu silahlar eşliğinde dolaştığı belirlendi. Şüphelilerin o anları sosyal medyada paylaşma nedeni ise dikkat çekti.

Onlarla ters düşeni böyle tehdit ediyorlar! Yer: İstanbul sokakları… - Sayfa 1

Dehşet saçan görüntüleri sosyal medya hesaplarından canlı yayınlayıp husumetli oldukları kişilere gözdağı vermeye çalışan Barış Boyun suç örgütüyle ilgili şok detaylar ortaya çıktı. Örgütü genişletmek için sosyal medyayı aktif kullanan şüphelilerin adreslerinde AK-47'den av tüfeklerine, suikast tabancalarından Thompson otomatik tabancaya çok sayıda silah bulundu. Sosyal medya hesaplarındaki görüntüler ise örgütün dehşetini gözler önüne serdi.

115
Onlarla ters düşeni böyle tehdit ediyorlar! Yer: İstanbul sokakları… - Sayfa 2

131 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

İstanbul Emniyeti Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, İtalya'da gözaltına alınarak tutuklanan organize suç örgütü lideri Barış Boyun'un yönettiği şebekeye operasyon düzenledi.

215
Onlarla ters düşeni böyle tehdit ediyorlar! Yer: İstanbul sokakları… - Sayfa 3

Operasyonda hakkında yakalama kararı bulunan 161 şüpheliden 131'i yakalanarak gözaltına alındı.

315
Onlarla ters düşeni böyle tehdit ediyorlar! Yer: İstanbul sokakları… - Sayfa 4

Barış Boyun ekibinin söz konusu eylemleri para karşılığı yaptığı, örgüte yeni üyeler kazandırmak için sosyal medyayı aktif kullandıkları, örgüt üyelerinin daha önce terör de dahil olmak üzere farklı suçlara karışmış kişiler olduğu öğrenildi.

415