Magazin
05 Mar 2010 02:19 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:08

"ONLAR İSTEMİYOR BENİMKİNİN DERDİ NE?" MEHMET ALİ ERBİL İSYAN ETTİ!..

Boşanmak üzere olduğu eşi Tuğba Erbil'in yüksek miktarda tazminat talep ettiği Mehmet Ali Erbil isyan etti: "Hilal Özdemir ve Petek Dinçöz de boşanıyor ama onlar mal mülk istemiyor, benimkinin derdi ne!"

TUĞBA Erbil'in açtığı boşanma davasında Mehmet Ali Erbil'den 15 milyon TL'lik mal varlığının yarısını ve ayda 40 bin TL'lik nafaka istediği iddia ediliyordu. Mehmet Ali Erbil, boşanmak üzere mahkemeye başvuran Petek Dinçöz ve Hilal Özdemir'i örnek göstererek eşinin istediği miktarı abartılı bulduğunu söyledi: "İnsanlar boşanıyor, nafaka olarak bin veya 2 bin lira istiyor. Petek ve Hilal'in mal mülk istemediğini gazetelerde okuyoruz. Bizimkinin derdi ne? Ne istiyor? Bu kazanılmış bir hak olmaz zaten, bunu anlayamıyorum."

Dedektif tutmadım

Ünlü şovmen, rekor tazminattan kurtulmak için iki dedektif tutup, eşinin kendisini aldattığını ispatlamaya çalıştığı iddialarına da yanıt verdi: "Dedektifler tutmuşum, Tuğba'nın açıklarını arıyormuşum. Bunların hepsi yalan dolan. Benim söylemediğim şeyler, üstelik abartılarak yazılıyor."

Evi boşalttı

M. Ali Erbil, "Tuğba birlikte oturduğumuz evi boşalttı, Emirgan tarafında bir ev buldu. Ama çocuğumla ilgili hiçbir problem yok, her istediğimde onu görebiliyorum" dedi.

Demirhan Hararlı/Hürriyet