Polemik & Kulis
02 Ağu 2018 14:51 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:47

Önce Yeni Şafak şimdi de TVNet! O isim ayrılık haberini böyle duyurdu!

Geçen hafta sonu Yeni Şafak'tan bir maille ayrıldığı bildirilen ismin şimdi de TVNet'teki programına son verildi.

Albayrak Medya Grubu'nda tasfiyeler sürüyor. Geçen hafta sonu kendisine bir maille Yeni Şafak'tan ayrıldığı bildirilen Merve Şebnem Oruç'un TVNet'le de yolları ayrıldı.

TVNet'te 2 senedir kanalın en çok izlenen programları arasında olan Karşı Karşıya programını yapan Merve Şebnem Oruç, TVNet'teki işine son verildiğini Instagram hesabından duyurdu.

Merve Şebnem Oruç, konuyla ilgili, şunları yazdı:

İki yıldır TVNet’te yayınlanan Karşı Karşıya programının sonuna geldik.

Aslında uzun süredir çelitli sorular geliyordu yakından takip edenler izleyenlerimden; zira programın haftalık sayısı dörtten ikiye, ikiden bire indirilmiş, günleri değiştirilmiş, Mete Yarar gibi bazı günlerin sabit konukları ayrılmak durumunda kalmıştı bu nedenle.

Hafta başında Yeni Şafak’taki köşe yazılarıma son verildiğini duyurmuştum. Karşı Karşıya da, en azından artık benimle, yayında olmayacak. Bizi izleyen, desteğini, yorumlarını esirgemeyen tüm seyircilerimize teşekkür ederim.

Şimdilik @dailysabah’taki köşe yazılarıma devam ediyor ve çeşitli kanallardaki politika tartışma programlarına konuk olarak katılmaya devam ediyorum. Sevgiler, saygılar...