Televizyon
15 Eki 2010 23:32 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:43

"ÖNCE VATAN" SHOW TV'DE BAŞLIYOR! NE ZAMAN EKRANLARDA OLACAK?

Show TV'nin yeni dizisi " Güneydoğu'dan Öyküler : Önce Vatan" yaşanmış hayat hikayelerini gözler önüne seriyor

Fida Film yapımcılığında, Hakan Evrensel'in "Güneydoğu'dan Öyküler" isimli çok satan kitabından uyarlanan, "Nefes: Vatan Sağolsun" filminin senaristlerinin kaleme aldığı ve Onur Tan'ın yönetmenliğini yaptığı "Güneydoğu'dan Öyküler: Önce Vatan", 20 Ekim'de Show TV'de başlıyor. 

İlk Bölümün konuk oyuncusu Ozan Güven

Melisa Sözen, Serhat Tutumluer ve Umut Kurt'un başrolünü paylaştığı dizide Arsen Gürzap, Sezai Aydın, Ahmet Mümtaz Taylan, İlker Kızmaz, Nihan Okutucu, İnci Şen, Ümit Çırak, Yeliz Akkaya, Ushan Çakır, Kazım Sinan Demirer, Aysan Sümercan gibi isimlerde yer alıyor. Sürpriz isimlerin de konuk oyuncu olarak izleyici ile buluşacağı dizide, ilk bölümün konuk oyuncusu ise Ozan Güven olacak.

Dizide yeni mezun askeri hemşire Aylin (Melisa Sözen), ailesinin tüm itirazlarına rağmen ilk görev yeri olarak ağabeyi Erol'un şehit olduğu Şırnak'a gider. Aylin yıllar önce ağabeyinin ölümünün ardından izini kaybettiği sevgilisi ve Erol'un en yakın arkadaşı Metin'le (Serhat Tutumluer) de karşılama umudu taşımaktadır.   Aylin'in yolu bu bilmediği coğrafyada Tabip Asteğmen rütbesiyle askerlik hizmetini yapmak üzere Şırnak'a gelen Genel Cerrah Oğuz (Umut Kurt) ile kesişir. "Güneydoğudan Öyküler: Önce Vatan"ın her bölümünde; gırtlak gırtlağa, kana kan, dişe diş bir mücadelenin içinde kaybolmaya yüz tutmuş başka hikâyelere, başka umutlara, başka hayatlara şahit olacağız. Ve... Türkiye topraklarına kanla yazılmış gerçeklere biraz daha yaklaşacağız... "Güneydoğu'dan Öyküler: Önce Vatan" 20 Ekim Çarşamba akşamı Show TV'de. Sakın kaçırmayın.