Magazin
28 Şub 2012 11:17 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:23

ÖNCE GERÇEKTE SONRA FİLMDE KADIN KAVGASI!

'Fetih 1453'te aynı kadına aşık ve birbirine kılıç çeken iki erkeği oynayan İbrahim Çelikkol ve Cengiz Coşkun, gerçek hayattada birbirine girmiş.

’Fetih 1453’te aynı kadına aşık ve birbirine kılıç çeken iki erkeği oynayan İbrahim Çelikkol ve Cengiz Coşkun, geçtiğimiz yıl da Tuğba Ekinci için kavga etmişti.

Seyirciden büyük ilgi gören ’Fetih 1453’ filminde kılıçla savaş sahnesinde rol alan iki başarılı oyuncu İbrahim Çelikkol ile Cengiz Coşkun’un gerçek hayatta da benzer bir kavgaya imza attığı ortaya çıktı. Filmde Çelikkol; ’Ulubatlı Hasan’ı, Coşkun ise ’Şovalye Giustiniani’yi canlandırıyor. ’Şovalye Giustiniani’nin aşık olduğu ve Dilek Serbest’in oynadığı ’Era’ karakteri, ’Ulubatlı Hasan’ ile sevgili oluyor. Bu nedenle iki erkek, savaşta karşı karşıya gelince ’Era’ için de birbirlerine kılıç çekiyor.

MEKANDAKİLER AYIRMIŞ
Çelikkol ve Coşkun’un gerçek hayatta da buna benzer bir olay yaşadığı ortaya çıktı. Cengiz Coşkun’un üç yıl birlikte olduğu ünlü şarkıcı Tuğba Ekinci, yakışıklı oyuncudan ayrıldıktan sonra İbrahim Çelikkol ile sevgili olmuştu. Geçtiğimiz Mart’ta Taksim’deki 11:11 adlı bara Ekinci ile giden Çelikkol, mekanda Cengiz Coşkun ile karşılaşmıştı. Birbirlerini görünce kavga eden ikiliyi, mekandaki diğer kişiler ayırmıştı.

Sabah