Gündem
21 Oca 2022 14:47 Son Güncelleme: 21 Oca 2022 15:48

Ömür hemşirenin öldürülmeden önce yaptığı paylaşım ortaya çıktı!

İstanbul Kartal'da aile sağlığı merkezinde görevli hemşire Ömür Erez, Rahmi Uygun tarafından başından vurularak öldürülmüştü. Katil zanlısı Rahmi Uygun, Gayrettepe Asayiş Şube Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Öte yandan Ömür hemşirenin ölmeden dakikalar önce yaptığı sosyal medya paylaşımında "İnsan beklentisi kadar mutludur. Formül sıfır beklenti sonsuz mutluluk" ifadesini kullandığı ortaya çıktı.

İstanbul'un Kartal ilçesinde çalıştığı sağlık merkezinde hemşire Ömür Erez'i silahla öldüren katil zanlısı Rahmi Uygun adliyeye sevk edildi. Topselvi Mahallesi Kartal 10 No'lu Aile Sağlığı Merkezinde görevli hemşire Ömür Erez'i silahla öldürdükten sonra polis ekiplerince gözaltına alınan Rahmi Uygun'un emniyetteki işlemleri tamamlandı. Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğinden polis eşliğinde çıkarılan zanlı, Kartal'daki Anadolu Adliyesine sevk edildi.

ADAM ÖLDÜRMEYE TEŞEBBÜSTEN 10 YIL HAPİS YATMIŞ
Rahmi Uygun'un 2009 yılında da ablasını kaçıran eniştesini vurduğu ve adam öldürmeye teşebbüsten 10 yıl hapis yattığı öğrenildi.

"187 BİN LİRA BORÇ PARA VERMİŞTİM, GERİ VERMEK İSTEMEDİ"
Uygun emniyette verdiği ilk ifadesinde "İnternet üzerinden bir program aracılığıyla 2 yıl önce tanışmıştık. Bir yıl önce ayrıldık. Ona ben cezaevine gireceğim için ailemden kalan paradan 187 bin lira borç para vermiştim. Geri isteyince vermek istemedi. Kendimi kaybettim" dedi.

ÖLMEDEN DAKİKALAR ÖNCE YAPTIĞI PAYLAŞIM ORTAYA ÇIKTI
Öte yandan Ömür hemşirenin ölmeden dakikalar önce yaptığı sosyal medya paylaşımı da ortaya çıktı. Son paylaşımında "İnsan beklentisi kadar mutludur. Formül sıfır beklenti sonsuz mutluluk" yazdığı görüldü.

NE OLMUŞTU?
Şüpheli Rahmi Uygun, dün Kartal 10 No'lu Aile Sağlığı Merkezinin önünde bir süre konuştuğu hemşire Ömür Erez'e, içeriye girdikten sonra silahla ateş etmiş, daha sonra kaçmıştı. Ağır yaralanan Erez, sağlık ekiplerince kaldırıldığı Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir Hastanesinde yaşamını yitirmişti. "Kasten yaralama, tehdit, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, evrakta sahtecilik"ten suç kaydı bulunan zanlı, Bağcılar ilçesinde yakalanmıştı.