Medya
04 Mayıs 2021 07:22 Son Güncelleme: 04 Mayıs 2021 07:23

Ömür Gedik'ten Tarkan'a Yıldız Tilbe desteği!

Pandemiden en çok etkilenen sektörlerin başında gelen müzisyenler için başlatılan akıma Megastar Tarkan'ı davet eden sanatçı Yıldız Tilbe ret cevabı almıştı. Bu durumun yankıları devam ederken, Ömür Gedik'ten Tarkan'a destek geldi.

Yıldız Tilbe, pandemi nedeniyle zor günler geçiren müzik dünyası için sosyal medyada düzenlenen bir akıma dahil oldu. Tarkan'ın 'Kış Güneşi' şarkısını seslendiren Tilbe, "Tarkan'a pas atıyorum" dedi. Ancak ünlü şarkıcı, 'Megastar'dan beklemediği bir yanıt aldı.

Bu durumu köşesine taşıyan Hürriyet yazarı Ömür Gedik, "Tarkan doğrusunu yaptı" başlıklı bir yazı kaleme aldı.

"Yıldız Tilbe, sözleri kendisine ait olan “Kış Güneşi” şarkısını söyleyip Tarkan’a “Hadi sıra sende” diye pas attı. Tarkan da pası taca bile atmadı, “Olayın neye hizmet ettiğini anlamadım” deyip kibarca iade etti. Olayın hizmet ettiği nokta aslında şu; uzun süredir işsiz olan müzisyenler için başlatılmış bir challenge’dı bu. İyi güzel de, peki ne işe yarayacaktı? Amacı neydi? Bir cümlesi var mıydı? Bir şeyleri değiştirmek için kitleleri ya da otoriteleri harekete geçirecek içeriği var mıydı? " diye soran Ömür Gedik, "Keşke bu daha ayakları yere basan bir proje olsaydı. Ya da Yıldız Tilbe ile Tarkan sosyal medya üzerinden haberleşeceklerine önceden bir telefon konuşması yapmış olabilselerdi." şeklinde yazısını sürdürdü.

Yıldız Tilbe'nin iyi niyetli olduğunu savunan Ömür Gedik, "Yıldız Tilbe’nin iyi niyeti çektiği videodan belli. Çok içten, çok heyecanlı bir şekilde girmiş bu işe. Umarım Tarkan’ın cevabına kırılmamış, üzülmemiş, anlayışla karşılamıştır. Tarkan tarafında ise ona “Şarkısındaki gibi şımarık, ayıp etmiş” diyenlere hiç katılmıyorum. Nereye varacağı hiç belli olmayan bir challenge’ın içinde olmamak en doğal hakkı ve de en mantıklısı." ifadelerini kullandı.

YAZININ TAMAMINI OKUMA İÇİN TIKLAYIN