Polemik & Kulis
14 Mayıs 2013 11:02 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:10

ÖMÜR GEDİK AHMET HAKAN'A FENA KIZDI: HARİÇTEN GAZEL OKUMA!

İnönü kavgası sürüyor. Hürriyet yazarı Ahmet Hakan'ın “İnönü Stadı neden aynı yerde kalıyor” başlıklı yazısı Ömür Gedik'i çok kızdırdı

Kelebek yazarı Ömür Gedik, Hürriyet yazarı Ahmet Hakan’ın dün kaleme aldığı “İnönü Stadı neden aynı yerde kalıyor” başlıklı yazısına çok sert tepki gösterdi. Hariçten gazel okuma diye seslendi Ahmet Hakan’a.

İşte Ömür Gedik’in konuyla ilgili yazısı:

Ahmet Hakan’a not

İnönü’yle ilgili önce maç sırasında statta duyduğum bir dedikodu, sonra da Ahmet Hakan’ın yazdıkları hayli canımı sıktı; şehrin içinde stat mı olurmuş, bunu niye bir Allah’ın kulu dile getirmiyormuş?

Böylece dile getirmiş oldunuz Ahmet Bey ve diğerleri!

Şimdi uğraşalım duralım.

Rica ediyorum hariçten, sırf laf olsun diye gazel okumayın.

İnönü’nün yıkılıp yerine bir otele ya da başka bir rant kapısına çanak açılmasına neden olmayın.

İnönü, konumu nedeniyle The Times gazetesinin yaptığı “dünyanın en iyi 10 stadı” araştırmasında 4’ncü sırada yer alıyor.

Dünya sıralamasına girmiş böyle özel bir stadı, “şehir içinde stat olmaz” bahanesiyle yok etmeye, yerine başka bir şey koymaya kalkarlarsa ve birileri buna neden olursa, önce Çarşı affetmez, büyük olay çıkar, şimdiden söylemiş olayım.

Siyah beyaz aşkımıza 65 yıldır tanıklık eden, sadece Beşiktaş’ın değil Türkiye’nin değeri olan İnönü’yü ellere vermek, paraya çevirmek ne yazılsın, çizilsin ne de akıllardan geçsin.

Tarihimize, dünya sıralamasına girmiş değerlerimize sahip çıkalım, yeni bir Emek Sineması vakası yaşamayalım.