Gündem
17 Şub 2012 16:44 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:21

OMÜ 2.MEDYA ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULUYOR

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) ile OMÜ Gençlik Kulübü'nün bu yıl ikincisini düzenleyeceği "OMÜ 2. Medya Ödülleri", 25 Şubat'ta sahiplerini bulacak.

OMÜ Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde 23 Şubat akşamı başlayacak olan 2. Medya Ödül Töreni'ne birçok sanatçı katılacak. İnternet üzerinden kullanılan oylarla belirlenen isimlerden 32 kategoride En İyi Haber Sunucusu, En İyi Tartışma Programı, En İyi Kadın-Erkek Şarkıcıları, En İyi Talk Şov, En İyi Dizi, En İyi Eğitim Programı, En İyi Kültür Sanat Programı gibi dallarda ödül alacak.  Bu yıl 32 ödül vereceklerini belirten OMÜ Gençlik Kulübü Akademik Danışmanı Prof.Dr. Metin Eker, "Gençlik Kulübü'nün en önemli projesi olan OMÜ Medya Ödülleri töreninin ikincisini 25 Şubat 2012 tarihinde OMÜ Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştireceğiz. İlkini 30 sanatçıya 30 ödül sloganıyla ve büyük bir katılımla geride geçtiğimiz yıl yaptık. Bu yıl yapacağımız törende 32 kategoride 32 ödül verilecek" dedi.
23-25 Şubat tarihlerinde yapılacak ödül töreni hakkında bilgi veren Eker, "Geçen yıla oranla daha geniş katılımlı olacak medya ödülleri gecemizin haricinde 23-25 Şubat tarihleri içinde çeşitli organizasyonlar gerçekleştireceğiz. Söyleşi, sergi ve imza günü biçiminde kategorilendirebileceğimiz bu organizasyonlar, Gençlik Kulübü kültür ve sanat etkinliklerini bir şenliğe çevirmeyi amaçlıyoruz. Ayrıca 23 Şubat tarihinde Grup 84 ve 24 Şubat tarihinde de bu yıl Eurovizyon'da ülkemizi temsil edecek olan sanatçımız Can Bonomo'nun konserlerini OMÜ Kurupelit Kampüsü Kapalı Spor Salonu'nda bütün müzikseverlere sunacağız. OMÜ Gençlik Kulübü olarak amacımız, üniversitemiz gençliği ile şehrimizin bütünleşmesine katkı sağlamanın yanında, ülkemizin önde gelen sanat ve kültür insanlarını şehrimizle tanıştırmak noktasında daha etkin programlar gerçekleştirmektir" diye konuştu.