Televizyon
15 Haz 2016 13:41 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 21:19

Ömer Üründül için kampanya başlattılar!

TRT 1 ve Lig TV'nin canlı olarak yayınladığı 2016 Avrupa Şampiyonası maçlarında Ömer Üründül'ün yorumcu olarak görev almaması futbolseverleri harekete geçirdi

Ekşi Sözlük'te ve Twitter'da 'Ömer Üründül geri dönsün' kampanyası başlatılırken, çok sayıda futbolsever Üründül hakkında ilginç yorumlar yaptı.

İşte o yorumlardan bazıları....

- Derhal rica minnet Fransa'ya çağırılıp, yine Yalçın Çetin'in yanına oturması sağlanmalıdır. (zaman sokaklarda kayboluyordu)

- Ben nedense bu adamı aşırı aşırı aşırı aşırı aşırı seviyorum. Dünya üzerindeki en sempatik adam. Keşke izlediğim her maçı o yorumlasa. (sansar)

- Bugün turnuvanın beşinci gününe giriyoruz ve beşinci günün şafağında Gandalf'ı bekler gibi bekliyoruz seni. Gel be zalım (offensive)

- 4 gündür turnuvaya konsantre olamadıysam sebebi kendisinin yokluğudur. Hiç olmadı Yalçın Çetin'in anlattığı maçlarda yorumculuk yapsaydı bari. (diyet yapan panda)

- Ömer Üründül top taça çıksa bile çok enteresan diyen bir yorumcu. Yine de kendisini özledik. Koskoca işadamı ama çok mütevazı bir adam. Her eve lazım. (sokrates06)

- Gol atanın kazandığı maçlarda eksikliği çok hissedilen abimiz. (karabetgulledere)

- Turnuvada yorumcu olup ara sıra bloklar arası falan dese de havamızı bulsak. (billjackson)

- Ömer Üründül ekranlara dönsün turnuvaya ayrı tat katıyor ayrıca Türk Milli Takımına uğurlu geliyor. (@gokberkuck)

- İspanya maçında kendisini bekliyoruz TRT. (tuco)Ömer Üründül için kampanya başlattılar!- İspanya maçı için totem yapmalıyız Yalçın Çetin-Ömer Üründül ikilisi lazım. (buhmm)

- Euro 2016'da henüz süre almamıştır... Final maçına saklanıyor herhalde... (yarasa talag)

- Euro 2016'nın zevksiz geçmesinde kendisinin yokluğunun da önemli etkisi olduğunu düşünüyorum.

- Şayet kendisi önümüzdeki iki maça dahil olur ve biz de gruptan çıkarsak isminin bir stadyuma verilmesini talep edeceğim... (ibr muteferrika)

- Kim ne derse desin bana göre özellikle turnuva maçlarına renk katıyor. Kendisinin olmadığı turnuva maçları sıkıcı oluyor, kulağım onun yorumlarını arıyor ne yalan söyleyeyim. (gehry)

- İspanya macinda puan ya da puanlar almak istiyorsak Ömer Üründül acilen yorum yapmalı... Olmuyor işte onsuz. Denedik gorduk. Hadi TRT (@burakaksoy11)