Politika
07 Şub 2022 09:15 Son Güncelleme: 07 Şub 2022 09:18

Ömer Çelik'ten Hüda Kaya'ya çok sert tepki!

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, HDP'li Hüda Kaya'nın Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ın koronavirüse yakalanmasıyla ilgili yaptığı paylaşıma çok sert tepki gösterdi.

Çelik, "Milletvekili sıfatı taşıyan birinin Sn Cumhurbaşkanımızın sağlığına dönük insanlık dışı ifadesini lanetliyoruz" dedi.

Çin'de başlayarak tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'a da bulaştı. Siyasilerden peş peşe 'Geçmiş olsun' mesajı gelirken Halkların Demokratik Partisi (HDP) Milletvekili Hüda Kaya'nın yazdıkları tepki topladı.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan HDP İstanbul Milletvekili Hüda Kaya, "Dilerim geçmiş olmasın" ifadelerini kullandı.

 

Twitini sildi

Paylaşımını yaklaşık 2 saat sonra silen Kaya, "Değer verdiğim insanların hatırına twitimi sildim. Hepimiz iyilik ve barış kuşanalım." dedi.

Ak Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Kaya'nın yazdıklarına sosyal medya hesabından tepki göstererek, "Masum insanları öldüren terör örgütüne kölelik yapan birinin zihniyetidir bu" dedi.

"İnsani değerlerden yoksun"

Hüda Kaya'nın skandal sözlerine tepki gösteren AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Milletvekili sıfatı taşıyan birinin Sayın Cumhurbaşkanı'mızın sağlığına dönük insanlık dışı ifadesini lanetliyoruz. Masum insanları öldüren terör örgütüne kölelik yapan birinin zihniyetidir bu. En temel insani değerlerden yoksun, katillere kölelik yapan bir şahsiyetsizliktir bu. Buna karşı hukuki ve siyasi en kararlı mücadeleyi vermeye devam edeceğiz." ifadelerine yer verdi.