Televizyon
06 Oca 2014 10:22 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:51

Ölüm konuşulurken birden gülmeye başladı!

İltifat alınca mayıştı videosuyla sosyal medyada fenomen olan Pelin Çift, dün gece ölüm konusu konuşulurken yine birden gülmeye başladı...

Habertürk TV'nin sevilen kültür programı Öteki Gündem'in sempatik sunucusu Pelin Çift, yine kendi kendine yayında gülmeye başlayınca duruma açıklama getirmek zorunda kaldı.

ÖLÜM KONUSU KONUŞULURKEN BİRDEN GÜLMEYE BAŞLADI

Güzel sunucu, programda ölüm ve ölümden sonraki hayat konuşulurken bir anda gülmeye başlayınca aklına birden, geçen yılki "iltifat alınca mayıştı" videosu geldi.

HEMEN AÇIKLAMA YAPTI

"Bazen ben yayında bir şeylere gülebiliyorum, böyle videolar ortalıkta dolaşabiliyor. Bunlar her zaman burda konuşulanlarla alakalı olmayabilir. Benim bir tane iltifat alınca mayışmış diye bir video dolaşıyor. Biliyor musunuz o videoyu" derken, geçen yılki videoda da kendisine yapılan iltifata mayışmadığını, o sırada rejiden kulağına söylenen bir şeye güldüğünü söyledi.

Pelin Çift, geçtiğimiz yıl yine Öteki Gündem programında bir konuğunun kendisine iltifat etmesi üzerine kendi kendine gülmeye başlamış, bu olay üzerine de sosyal medyada "iltifat alınca mayışan spiker" olarak alay konusu olmuştu.