Magazin
10 Mayıs 2021 13:20 Son Güncelleme: 10 Mayıs 2021 13:26

Öldürülen milyarderin nişanlısı yardım istedi!

Eski kız arkadaşı tarafından vurularak öldürülen İngiliz milyonerin nişanlısı, cinayetin nişanlısının bir rakibi tarafından organize edildiğini iddia etti ve 'sıranın kendisine gelmesinden korktuğunu' söyledi.

2014 yılında 31 yaşındaki model Slovak Mayka Kukucova eski erkek arkadaşı olan Andy Bush’u İspanya’daki yazlık evinde başından iki el ateş ederek öldürmüştü.

Adamın havuz kenarında kanlar içinde yatan cesedini yeni sevgilisi bulmuştu. Her yerde genç kadını arayan polise Mayka Kukucova kendi teslim oldu ve cinayeti itiraf etti. Kukucova Mayıs 2016'da 15 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Daha sonra cezası, ertesi yıl 13 yıla indirildi.

Model olan eski kız arkadaşı tarafından vurularak öldürülen İngiliz milyonerin nişanlısı, cinayetin öldürülen nişanlısının bir rakibi tarafından organize edildiğini iddia etti ve 'sıranın kendisine gelmesinden korktuğunu' söyledi.

27 yaşındaki Maria Korotaeva, nişanlısı Andrew Bush'un - 'Marbella'lı Bling' olarak bilinen - cinayetten önceki haftalarda ölüm tehditleri aldığını ve mücevher sektöründen bir rakibin 'vur emrini' vermiş olabileceğini söyledi.

The Mirror'ın haberine göre, Maria, Bush'un Londra'da bir kuyumculuk işi kurma planları nedeniyle cinayetin Kukucova'ya işletildiğini iddia ediyor. Yeni kitabında her şeyi anlatan Maria şöyle diyor:

"Andy, öldürülmesinden birkaç hafta önce Almanya'da bir kuyumcular konferansındaydı. Sanırım rakibi olan bir girişimcinin planlarından dolayı onu tehdit ettiğini söylemişti ve döndüğünde çok üzgündü. Mayka'ya cinayeti üslenirse kendisine üç veya dört yıl hapis cezası verileceğinin söylendiğini düşünüyoruz.

Maria, Bush'un cinayet gecesi yemekte ona evlenme teklif ettiğini söyledi. Rus iş kadını Maria, Kukucova'nın cinayetinin çok ses getirdiğini ve şimdi kendi hayatının risk altında olabileceğinden korkuyor.

Şimdi dışarı çıktığında gelip beni bulacağından endişeliyim. Onun ne düşündüğünü ancak tanrı bilir. Kafasından neler geçiyor?"

Maria, kendisinin veya Bush'un gelen tehditleri 'ciddiye almadıkları için' polise bildirmediklerini söyledi.

Bush ve Kukucova, Bristol'deki Altın Tüccarı mağazasında çalışmaya başladıktan sonra 2012 yılında bir araya geldi. İki yıl boyunca birlikteydiler, ancak daha sonra ayrıldılar ve aylar sonra İngiltere'de bir işletme ve insan kaynakları bölümünde okuyan Maria ile tanıştı.

Cinayet gecesi, çift akşam yemeğine çıkmıştı ve Bush, Maria'ya evlenme teklif etmişti. 
Ancak eve döndüklerinde Kukucova'yı Bush'un yatağında buldular. Bush, yeni sevgilisine arabaya gitmesini ve polisi aramasını söylemişti.

Ancak Bush ile Kukucova arasında bir tartışma çıktı, ardından Maria üç silah sesi duydu ve daha sonra sevgilisini bir kan havuzunda buldu. Bristol'daki Avon Coroner Mahkemesindeki soruşturma, Bush'un Kukucova tarafından öldürüldüğüne karar verdi.

Kukucova, polise teslim olmadan önce Avrupa'yı geçerek Slovakya'daki memleketine gitti. Duruşmada kendini savunduğunu iddia etti ancak bu jüri tarafından oybirliğiyle reddedildi.

Bu olay nedeniyle Maria 18 ay sürecek bir depresyona girdi ve şimdi serbest bırakıldığında "tehlikeli" Kukucova'nın peşinden gelmesinden korkuyor.

Maria, "Zaten yedi yıl oldu. Dışarı çıkması çok uzun sürmedi. Gelip beni bulabileceğinden endişeleniyorum. Onu durduran ne? Hiçbir şey. Sosyal medyam sayesinde beni kolayca bulabilir" dedi. Tenerife'de kısa bir süre geçirdikten ve bir süre de İngiltere'de yaşadıktan sonra, Maria şimdi Rusya'da yaşıyor ve burada karantina sırasında hikayesini yazdı.

Daha sonra evlenen ancak iki yıl sonra boşanan Maria, rahmetli partnerini "hayatımın aşkı" olarak tanımladı.Çift, Bristol'deki UWE'de eğitimini tamamladıktan sonra birlikte Londra'ya taşınmayı planlıyordu.