Polemik & Kulis
18 Ara 2011 20:11 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:08

ÖLÇÜSÜZ, DENSİZ,HADSİZ,AJAN PROVOKATÖR! PERİHAN MAĞDEN EROL KÖSE'Yİ HEM ÖVDÜ, HEM DÖVDÜ!

Taraf yazarı Perihan Mağden, Sosyal Pavyon dediği Twitterda yazan Erol Köse'ye öyle laflar etti ki, kavgada söylenmez...

Perihan Mağden bugün Taraf’taki köşesinde ilginç bir yazı yazdı. Her zamanki gibi ucunu sivrilttiği kalemini bir polemiğin her iki tarafından birden saplamaktan çekinmeyen Mağden, Erol Köse konusunda yazdı.

Hem Köse’ye hem de Köse’nin twitterdan laf çaktığı isimlere eleştiri getiren Mağden,

"Şimdi Sağır Sultan bile kulaklığını taktığı saatlerde duymuştur: Vakti zamanında Dr. Erol Bey diye deli açması şarkılarıyla bildiğimiz, sonraları esnaf (bakın: bakkal demiyorum) parçaların prodüktörü, bir zamanlar Uzanlar’ın baş kâhyası, sonra da galiba ihbarcısı olan–Bu adam “twitter” denen, kelimenin nasıl yazıldığından bile emin olamadığım, işte bana millerce uzak o âlemin (Sosyal Pavyon), büyük bir anarşisti, belki teröristi, kesinkes ajan provokatörü olarak ortalığı ne biçim sallıyor.

İlginç olan şu: Geçen gün çok kıymetli ve bütün bu magazinel dünyaların (bir nevi) içinde olan bir arkadaşım “Farkında mısın,” dedi, “adamın musallat olduğu bütün isimler bizim de nefret ettiğimiz kişiler. Hani aralarında, bir kişi yok ki, saldırdığı için bozulalım, ‘Buna da yapılır mı ya!’ diyelim.”

Doğru valla!

(...)

Erol Köse haksız bir adam değil yani.

Taarruz ettiği bütün sahte yaldızların dökülmesinde yarar var. Sinirimizi de zaten, bozuyorlar. Biraz off olsunlar.

Münasebetsiz bir adam mı? Hem de nasıl.

Ölçüsüz mü, densiz mi, hadsiz mi, gel gitli mi? Bunların hepsinin cevabı korkarım evet.